Enne ja pärast.
Re: Enne ja pärast.
Mnjah. Ma maaleidude ja teab mis rauaväänamis ja hapendamiste fänn ei ole aga nagu Ivalo mainis oleks too tõeste lahe kompa kusagil alusel ja seinal.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
-
- Veteran
Näitaks siis millised kasutaja Endel pakutavad kasti sisud peale tuunimist välja näevad.
Kast enne:

http://i174.photobucket.com/albums/w94/ ... GP9649.jpg
Pärast:

Kast enne:

http://i174.photobucket.com/albums/w94/ ... GP9649.jpg
Pärast:

Kiire ilukuur Flaki kastidele. Samad kastid siit foorumist juba tiiru läbi jooksnud.

Tervitades
E

Tervitades
E
Viimati muutis endel, E Aug 22, 2011 8:14 pm, muudetud 1 kord kokku.
Ostan 2. maailmasõja aegseid laskemoonakaste, -konteinereid, -korve ja -topse. Võivad olla puidust, metallist, papist, bakeliidist või punutud. Seisukord ei ole oluline.
- desert eagle
- Huviline
Kuidas väljaspoolt jäid?Tee paar pilti väljaspoolt ka.
Kena töö jah. Kuidas sa selle sildi nii kenasti puhtaks said, või mis asjaga ta koos oli?
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Parem olla kui näida.
Müts maha meistri ees
Teades täpselt, millises mülkas need kastid vedelesid ning milline oli nende algne olukord - on minu imetlus mitmekordne.

Tänan Kriuks!
Pealt oli eriti tugeva roostega, mis liivaga segunedes moodustanud krõbeda kooriku. Kuna rooste oli korpusesse augud purenud, siis see roostene jama oli ka seal tööd teinud, seda on lähivõtetelt näha. Minu üllatuseks ja rõõmuks osutusid kastid erineva otstarbega moona jaoks.

Pealt oli eriti tugeva roostega, mis liivaga segunedes moodustanud krõbeda kooriku. Kuna rooste oli korpusesse augud purenud, siis see roostene jama oli ka seal tööd teinud, seda on lähivõtetelt näha. Minu üllatuseks ja rõõmuks osutusid kastid erineva otstarbega moona jaoks.

Viimati muutis endel, E Aug 22, 2011 8:17 pm, muudetud 1 kord kokku.
Ostan 2. maailmasõja aegseid laskemoonakaste, -konteinereid, -korve ja -topse. Võivad olla puidust, metallist, papist, bakeliidist või punutud. Seisukord ei ole oluline.
- desert eagle
- Huviline
Sellest liiva ja rooste segust on jah asja äärmiselt raske puhtaks saada.Aga muidu hea vaadata,korralik töö!
Nüüd tuleks veel käepidemed vanutada natuke.
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Parem olla kui näida.
Kellegi poolt välja kaevatud sõjakübara tükk Sirgalast,mis olekski sinnapaika jäänud kui kameraad grenadieri terav silm poleks märganud dekaalijäänust 

- jägermeister
- Kasutaja
Mehed kust te seda kraami leiate
????Ma veel väike ei tea kust otsida ja jah ma olen väga väike kamraadid pole veel tarkust nii palju 

võta aga sõjateemalised raamatud ette ja muudkui loe,loe,loe-ning saadki lahingukohti kui palju.
...........ja siis kui läbi loetud saad on lahingupaigad tühjaks saanud......sturman kirjutas:võta aga sõjateemalised raamatud ette ja muudkui loe,loe,loe-ning saadki lahingukohti kui palju.

[size=85]KES AJAKULGEMISELUGU EI MÄLETA ELAB TULEVIKUTA[/size][size=50][color=#400080][/color][/size]
ei pole hullu midagi-ei jõua veel meie põlvkond kõiki lahingupaiku läbi käia.mõnes kohas võid käia korda kümme ja ikka tuleb iga korraga uut kraami välja.
- desert eagle
- Huviline
Lisan omalt poolt ühe pildi seeria enne ja pärast puhastustöid.Mainin siin kohal ära ka et selle kraami puhastamine oli küll kole sport.Krt see idast leitud kraami on nii raske puhastada,saast tuleb jube visalt küljest lahti.Ja iga aastaga kuidagi hullemaks läheb.Ei tea mis värk seal selle pinnasega on.