22.02.2014 Amblas
Re: 22.02.2014 Amblas
Plakatil kujutatud sõdurid pole küll mingil moel 1918. a. ja EW-ga seotud?
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Ega vist. Rohkem nagu Ida-Saksa sõdurid. Tervitame kunstnikku.
www.front-line.ee
Plakati põhi ja kirjašrift on täitsa head.
Pildiga on mindud "Sõjaprintsess Xena" formaati, kus nüri mõnuga eri ajastuid kokku miksitakse.
Kus olid frondimeeste silmad?
Mõtlen juba hirmuga, millised tulevad linastuva suurfilmi "1944" plakatid, konsultandid ju samad!
Pildiga on mindud "Sõjaprintsess Xena" formaati, kus nüri mõnuga eri ajastuid kokku miksitakse.
Kus olid frondimeeste silmad?
Mõtlen juba hirmuga, millised tulevad linastuva suurfilmi "1944" plakatid, konsultandid ju samad!

Afiššisi ep oska kommenteeri, aga katsepilt toob nostalgiapisarad silmanurka ja püksi.ivalO kirjutas: Mõtlen juba hirmuga, millised tulevad linastuva suurfilmi "1944" plakatid, konsultandid ju samad!
http://www.youtube.com/watch?v=xfgSCfQdy_Q
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
- Wiking-Estland
- Huviline
Ka kõlav muusikateos on jänkide lugu "Whispering".
Varemetega tühermaal, kuhu kvartalis kaks inimest ära eksib, käis vilgas sebimine nagu Viru tänaval.
Vaatasin kaks korda läbi, aga pihta ei saanud!
Loodetavasti on tegemist kaameraprooviga ja filmis igas vanuses tsivilistid kolhoosilauda jäänustega lahingutandril ringi ei sebi.ivalO kirjutas:Varemetega tühermaal, kuhu kvartalis kaks inimest ära eksib, käis vilgas sebimine nagu Viru tänaval.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Väheke pilti ka üritusest.
Viimati muutis wessel, P Veebr 23, 2014 8:03 am, muudetud 1 kord kokku.

- Manused
-
- trampliin.JPG (124.98 KiB) Vaadatud 15107 korda
Täitsa priima!
EW metsaametniku komplekt on vägev.
Mis auastmes peaks olema eestlasest mõõga ja papaahaga mees?
EW metsaametniku komplekt on vägev.
Mis auastmes peaks olema eestlasest mõõga ja papaahaga mees?
-
- Kasutaja
- Kontakt:
Olen vist õige mees küsimusele vastama, kuna mina olengi see mõõga ja papaahaga mees.
Tegemist on tühjade pagunitega , kuhu on sini-must-valge lint peale tõmmatud (põhjuseks on, et tellitud lipniku pagunid ei jõudnud näidis lahinguks valmis
). Papahhal on ohvitseri kokard. Tunnuste pärast pärast see kord õnneks ma väga muretsema ei pidanud, mehed teadsid niigi kelle käske kuulata 
EW metsavahivormi kandja on kirjanik ja antud etenduse teksti autor.
Tegemist on tühjade pagunitega , kuhu on sini-must-valge lint peale tõmmatud (põhjuseks on, et tellitud lipniku pagunid ei jõudnud näidis lahinguks valmis

EW metsavahivormi kandja on kirjanik ja antud etenduse teksti autor.
Minu Au on Truudus
Selge, kas tellitud pagunid tsaariväe või Eesti omad?
-
- Kasutaja
- Kontakt:
Tellitud on Valgenest tsaari väe omad. Samuti on tegemisel 1919 aasta lahingute tarbeks Kuperjanovi partisanide mustad pagunid. Kolpad ja kondid , klubi meeste vormi käistele ja mütsidele on juba valmis.
Minu Au on Truudus