MG-42
Eks katsun meeles pidada kui järgmiseks piltide plaadile laadimiseks läheb. Kuigi midagi väga head seal pole. Lihtsalt üks kolakas vanarauda. Ja ikkagi on kena vähemalt omal vaadata, kui selline asi toanurgas püsti seisabvre kirjutas:Pane sellest vanaraua mg.st pilti kah,kui võimalik.

Pilt siis kah:

Garrett ACE 250
Die Fahne Hoch!
Die Fahne Hoch!
-
- Veteran
Re: MG-42
Sai näputööna roostetamine peatatud ja liigendid liikuma pandud MG 42 jalgadel-hargil.
Küsimus kas MG-3 ja mingil jugo 58? mudelile ning MG-42 jalad on täpselt ühesugused? Mis võiks maksta päälesõjaaegsed varjandid?
Küsimus kas MG-3 ja mingil jugo 58? mudelile ning MG-42 jalad on täpselt ühesugused? Mis võiks maksta päälesõjaaegsed varjandid?
Sähekune vigur ka MG lisavarustuses http://www.lonesentry.com/ordnance/deck ... ratus.html
Re:
Alates 10 st eurost ikka maksabnemps kirjutas:Palju selline virbel ka maksta võiks?

Loomulikult võib ka tasuta leida sellist,kuid millise hobil käimise kordade ja sellise leiu suhtarvuga

Mina küll ei tea isiklikult kedagi kes sellist junni leidnud oleks, meie maal ma mõtlen
מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
-
- Veteran
EI oska öelda. Mulle ta puhastamiseks toodi ja ära viidi. Pole enam vaadata-uurida ka kuskilt 

- Feeliks_Jalgraud
- Kasutaja
see oli lihtsustatud jah. need vedru regulli junnid juba hilisemat masti ja puudub ka see osa kuhu seda reguleerimis polti üleüldse kinnitada.
Mul pole midagi mõistlikku öelda.