Ons kellelgi paremat pilti sellest märgist?
Ja kes on pildil olev härrasmees - minu arust on tal ju frakikäänisel veel ka Vabadusristi rosett?
Neid Balti pataljoni mehi - Vabadusristi kavalere ju ainult mingi 4-5 meest oligi

See on siis vist hoopis Georgi mõõga rosett jah - selline, nagu Laidoner alati vormil kandisRaudrist kirjutas:Minu arvates on tal Georgi miniatuur revääril.
Borja kirjutas:See on siis vist hoopis Georgi mõõga rosett jah - selline, nagu Laidoner alati vormil kandisRaudrist kirjutas:Minu arvates on tal Georgi miniatuur revääril.![]()
Kas nime ei oska keegi pakkuda - need Maarjamaalt pärit Georgi ordeni (või mõõga) kavalerid peaks kõik ju teada olema
Suvaline ilmahulgus ei saa kuidagi olla Georgi kavaler.Borja kirjutas:Jah, muidugi võib ta olla ka suvaline ilmahulgus aga Georgi mõõga ja Balti rügemendi märgi omanikuna on ta kõikse tõenäolisemalt ikkagi Eesti- või Liivimaa kubermangust pärit baltisakslane
The same in English:Otto-Wilhelm-Oskar von Schulmann
Sündis 18.08.1888 Tallinnas. Pärit Eestimaa rüütelkonna aadlist. Õppis Tartu ülikoolis õigusteadust. 1907. aastal astus sõjaväeteenistusse ja sooritas aasta hiljem reservlipniku eksami. Võttis osa I maailmasõja lahingutest Poolas ja Galiitsias 306. polgu roodu- ja pataljoniülemana. Sai kolm korda haavata ja langes 10.07.1915 vangi. Võttis Balti pataljoni koosseisus osa Vabadussõjast.
(ERA F 495 N 7 S 5526; GHdbR Estland I, lk 267; Vojennõi orden…2004, lk 846)
Otto-Wilhelm-Oskar von Schulmanni on autasustatud Georgi mõõgaga. VP 24.01.1917.
Not agree - look at ears for example. And you should count difference in age as well..Venepoeg kirjutas:They don't look same person.