Wickersi kuulipilduja.
Re: Wickersi kuulipilduja.
Inglased lähevad sisse nagu valatud.
Pagan, eile just vestlesin kasti omanikuga...aga mitte kastist!
Aga kas on kuulda millestki huvitavast vastukaubast?

Aga kas on kuulda millestki huvitavast vastukaubast?

Mina isiklikult kastile ei pretendeeri, kuna minu lint läheb kratile selga.
Huvitet on asjast Saaremaa Sõjavara Muuseum ja oleneb kõik sellest, mida ja millises koguses omanik vastu soovib!
Huvitet on asjast Saaremaa Sõjavara Muuseum ja oleneb kõik sellest, mida ja millises koguses omanik vastu soovib!
Kena värk! Nüüd peab veel vaid pikisilmi kratipilte ootama jääma...ivalO kirjutas:Inglased lähevad sisse nagu valatud.
Ma neid kestasid ühekaupa siin puhtamaks nühin.
Kui valmis saan, teen kratiga kuva ära.
Kui valmis saan, teen kratiga kuva ära.
Panen üles autentse Vabadussõja aegse Wickersi kuulimasina moona.
Siit kohe palve, enne emeksisse ja kuusakoskisse viimist hõigake siinses keskkonnas maha!
Inglismanni moon dateeritud kas nelja- või kahekohalise numbriga.
Antud ühik on toodetud Royal Laboratorys 1918. aastal ja markeeritud Z VII - kuulipilduja moonana. Head pakkumist!
Siit kohe palve, enne emeksisse ja kuusakoskisse viimist hõigake siinses keskkonnas maha!
Antud ühik on toodetud Royal Laboratorys 1918. aastal ja markeeritud Z VII - kuulipilduja moonana. Head pakkumist!
Lilla ring tongi ümber antud moonal tähistab rasket kuuli ja mõeldud kuulipildujasse 

Ilmselt see sinu vanutatud kratipilt pole - padrunites pole auke näha 
Aga kas siis padruneid kantigi lindis sedapidi - kas nad välja ei kukkunud rappudes?

Aga kas siis padruneid kantigi lindis sedapidi - kas nad välja ei kukkunud rappudes?
Seda mõtlesin ise ka, et paneks teistpidi, aga ei viitsinud uuesti sättida.
Kinni on nad seal muidu väga tugevalt ja naljalt välja ei tule.
Värviline pilt on ülemises teemas.
Kinni on nad seal muidu väga tugevalt ja naljalt välja ei tule.
Värviline pilt on ülemises teemas.
Siin üks päris kuulimees, peaks olema jah teistpidi.
Vabadussõja ajal spetsiaalselt Vickersile mõeldud moona ei olnud B.Mk VII ja B.MK VIIz vahe seisnes selles millise püssirohuga padrunid laetud olid Mk VII puhul kordiidiga (Inglismaa suitsuta püssirohi) VIIz puhul nitro-tselluloosiga (USA's kasutatud suitsuta püssirohi), põhjus Z-moona tekkeks oli Inglismaal valitsenud terav kordiidi puudus.Ballistiliselt neil vahet ei ole, mõlemad kasutavad sama Mk VII kuuli ja olid mõeldud nii vintpüssitele kui kuulipildujatele.Panen üles autentse Vabadussõja aegse Wickersi kuulimasina moona.
Antud ühik on toodetud Royal Laboratorys 1918. aastal ja markeeritud Z VII - kuulipilduja moonana.
Eraldi kuulipilduja moon oli B.Mk VIII ja B.Mk VIIIz, mis võeti relvastusse 1938.aastal
Nii et sa võid sinna linti panna nii VII kui ka VIIz, peaasi, et aastaarvud klapiks.
Selge, eks mul see inglise keel on, nagu on.uusmario kirjutas:Nii et sa võid sinna linti panna nii VII kui ka VIIz, peaasi, et aastaarvud klapiks.
Just, just, põhiline aastaarvud.
Millegi pärast on see, et VIIz on spetsiaalselt kuulipilduja moon, ingliskeelses netis laialt levinud väide.Selge, eks mul see inglise keel on, nagu on.