Toompeal. Reval (Tallin).- Besuch General Georg von Küchler
miski salakogudivine kirjutas:Sattusin ühele vanade Tartu piltide kogule, sealt paar näidet
Seda mitte, lihtsalt ühe kamraadi Facebook'i kontol olev pildikogu (millest lõviosa on erinevatest kohtadest paljudele varemgi tuttavad, isegi siin foorumis erinevates teemades teisu näha olnud), mida näevad ainult nimetatud võrgustikuga liitunud. Eks ma viitsimist mööda kopin neid siia.skulmars kirjutas:miski salakogudivine kirjutas:Sattusin ühele vanade Tartu piltide kogule, sealt paar näidet?
Taamal suur valge rist on vanglas hukatute haudadel.tonu kirjutas:Kalmistu pilt on masendav. Huvitav kas neid riste oli tellitud kuskilt tehasest ja kui palju võis olla tellimus? Vaadates seda pilti hakkas närima hinges.
Teeviitadega pilt paistab tehtud olema Tartu kandis.Täpsemalt Kärkna lähedal Sojamaa teeristil .Klapiks nagu õieti:Kärevere 10km;Lähte 5km ;Vasula kõrts 4km. Samaväärne pilt Hintzer-i tehtud (Narva mnt. Kõrveküla).Ltn. Elkeni patarei siirdub rindele 1944. Seal siltidel: Lähte 10km ;Vasula 6km. Mulle väga südamelähedased pildid.divine kirjutas:Esimesel pildil Omakaitse tuuker Tallinna sadamas, september 41, ülejäänud pildid väga väheütlevad
Maja valmis põles 41, 44 ja ka EPA ajal 50ndatel. http://www.osta.ee/14075246tonu kirjutas:Huvitav kas see KL maja on ka hiljem põlenud? Nimelt on mul pildid põlengust mida ma olen arvanud hilisemasse perioodi. Alla kirjutatud 1956 a