Kuum märts 2011
Re: Kuum märts....
Ülemine parempoolne lendleht kahtlaselt sarnane sellega, mis Valga militaarfestivali aegu lennukilt alla visati.On ikka õige asi?
Ei tea, üks vanem härra tõi töö juurde.Ei oska ei A ega B öelda. 

Arbeit Macht Frei
Äsja laekus kaks ühikut saksa punapättide atribuutikat: KPD (saksa kompartei) liikmemärk 1920-te lõpust ja RFB (punaste rindemeeste seltsi) käeside.
Viimase puhul on tegemist DDR-is valmistatud koopiaga, mida pidid teatud tähtpäevadel kandma (loomulikult koos vastava kostüümiga) eri "puuslike" juures auvalves seisvad pioneerid.
Viimase puhul on tegemist DDR-is valmistatud koopiaga, mida pidid teatud tähtpäevadel kandma (loomulikult koos vastava kostüümiga) eri "puuslike" juures auvalves seisvad pioneerid.
- Manused
-
- Saksa-punapersete-kodinad.JPG (289.95 KiB) Vaadatud 777 korda
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
K98 tääke on mul ikka alati kogus olnud, vähemasti 2tk, üks puidust teine bakeliidist käepidemega, ilusad klappivate nr jne aga ikka ja jälle olen need edasi müünud
See jääb nüüd koju pikemaks ajaks, seda lihtsalt võimatu enam parema vastu välja vahetada. Mis mulle eriti meeldib on see et nahka pole kunagi maha kisutud ega kruvisid keeratud.

Ostan/vahetan saksa kiivreid!
Oli vajadus oma KL-i kraam, mis seni mööda elamist igal pool laiali oli (kuhu mis mahtus), kuidagi viisakalt ja kompaktselt ühte kohta kokku korjata. Kuna tänapäevased laminaatsitatükid ostma ei isutanud ning võrreldes vana ja väärika sõdurikapiga maksavad sama hinna ning rohkemgi, hakkasin saksa sõduri varustuse kapi järele vaikselt uurima. Ja tulemus siis siin: kaasaegse kraamiga praeguse vajaduse põhiselt sisustatud ja endiselt praktilist väärtust omav 1942. a kapikene. Suve poole võtan väikese kõpitsemistöö ka ette sellega.
Kõigele lisaks tore ese ka kollektisoonis juures.

Kõigele lisaks tore ese ka kollektisoonis juures.

Ilus tääk Kindralil
Ja Coger'il lahe kapp ka

Ja Coger'il lahe kapp ka

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Nii kenast täägist vaataks veel pilte. Tera otsast jne.Kindral kirjutas:See jääb nüüd koju pikemaks ajaks, seda lihtsalt võimatu enam parema vastu välja vahetada. Mis mulle eriti meeldib on see et nahka pole kunagi maha kisutud ega kruvisid keeratud.
Mul samasugune kiiver aastaid olnud, kuid ümarate sarveotstega 

Väga ilus tääk Kindral!
Ameerikast, via Iirimaa, (tänud siinkohal Noorele) saabus selline väliseestlane. Hirmsasti tahaks paguneid peale. Kellel oleks pakku? Aastaid tagase siin eraldi neid ikka liikus. Samuti olen väga huvitatud KL mütsist, sinelist ja pükstest.
Ameerikast, via Iirimaa, (tänud siinkohal Noorele) saabus selline väliseestlane. Hirmsasti tahaks paguneid peale. Kellel oleks pakku? Aastaid tagase siin eraldi neid ikka liikus. Samuti olen väga huvitatud KL mütsist, sinelist ja pükstest.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Väärt pintsak!
Kas krael ka mingeid auke-mulke, et mis kraadiga mees olnud?
Rühmapealiku abi?
Rohelisega saad muidu kuni veltuni välja vedada.
Kas krael ka mingeid auke-mulke, et mis kraadiga mees olnud?
Rühmapealiku abi?
Rohelisega saad muidu kuni veltuni välja vedada.
Rühmapealiku abi jah. 3 hõbetärni.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Nii funker, üks pilt Sulle, panin võrdluseks 37a oma ka kõrvale.

Ostan/vahetan saksa kiivreid!
Lausa lust on sellist ülesvõtet kaeda!Kindral kirjutas:panin võrdluseks 37a oma ka kõrvale
- Parabellum
- Huviline
Tänan, herr kindral, silm lausa puhkab peal. Ja see 37a oma meeldib isegi rohkem :)