Originaal jah. Ise müüsin mõned aastad tagasi sellise vufli pähe maha. Kahtlus tekkis, kuna ostsin need ühest korralikust Euroopa antiigipoest võileivahinna eest. Olid nagu eile tehasest tulnud. Ei mäletagi kuhu läks, kas Pärnusse või Saaremaale.
Viimati muutis ormsö, E Okt 11, 2010 7:26 pm, muudetud 1 kord kokku.
Maakaardid,dokumendid, tuletornid, meri ja laevandus.
Leidsin sellest müüdud isendist ka mõned pildid üles. Ülemine siis täielik vuffel, alumine originaal. Ketas ebakorrektselt viltu, ka see tekitas kahtlust omalajal. Üks jäi tookord minu õnneks müümata, kuigi plaan oli raibetest lahti saada. Soomest võib teinekord leida täielikke pärleid, eriti maakolgaste Kirpputoridelt.
orikas muidugi. Lihtsalt ennesõjaaegne 2 osast koosnev variant, need ongi odavad sest millegipärast neid eriti ei ihaldata. Antud isend muidugi superseisukorras ka, nii mõnigi mõtleks ümber nende osas.
Siin veel üks minu kollektsiooni laokonditsioonis pandlatest. Saadud need kunagi Detlev Niemanni käest. Markeeringuta. Kui neid kunagi müüsin, oldi samuti väga umbusklikud. Tegelikkuses on need veel paremad, kui pildilt paistab.
Kui ma ei eksi siis on see mõned kuud tagasi minu käest ostetud ja peale seda korra happest läbi lastud.
Algselt leitud ca. 3 aastat tagasi Tapa lähedalt.
omanik ütles et saksast toodud ja hapet saanud küll. Hape jah teeb värvi imelikuks, sellest võibolla ka minu kõhutunne streikima hakkas
muidu ikka 40-41 pandlad sellist kvaliteeti näitavad:
Saksast?Algselt arvasin et jutt käib sellest alu pandlast et kopi see Soomest ostetud aga Saksast toodud
See raud isend uscha käest aga algseid piltte milline oli ei ole veel leidnud
Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.