suurpuhastus

Osta, müü ja vaheta ...
Vasta
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

suurpuhastus

Postitus Postitas kortik »

tegelikult on kodus suurpuhastuse käigus tulnud välja erinevaid asju, mis kellegile võivad huvi pakkuda:
1.Saksa kiiver, sisuta.Kunagi Piiterist klubist toodud, ise üle värvitud, ilus ja terve.Vaja ainult sisu valmis nikerdada.
2.KGB ohvitseri pilotka
3.Metallpitsat "Sledovatelj (uurija) MOOP" (Oli mingil ajal selline monstrum nagu Korrakaitseministeerium, mitte segamini ajada hilisema siseministeeriumiga)
4.Nahksäärikud, pagan teab kui vanad, kuid terved ja tõesti vanad, mitte NL toodang.Number väga väike, sobiks militaarhuvilisele daamile.Või siis ohvitseri mannekeenile ajutise variandina jala otsa tõmmata
5.Vene kiiver 1984
Midagi oli veel, kui meelde tuleb, informeerin täiendavalt
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Kasutaja avatar
raadik
Huviline

Postitus Postitas raadik »

palju sa kivri eest takaksid?
kas pilte on?
jrgen20
Huviline

Postitus Postitas jrgen20 »

mis vene kiivri eest küsid?
Kasutaja avatar
oberst
Huviline

Postitus Postitas oberst »

tere mehed- ju wehrmacht leht!!!!!!!!!!!!! oi- oi- oi!
Kasutaja avatar
suurpomm
Huviline

Postitus Postitas suurpomm »

millises seisus vene kiiver on? Viie palli skaalal.
Kasutaja avatar
raadik
Huviline

Postitus Postitas raadik »

Kortik palju sa selle saksa kiivri eest saada tahaks???
ja kui võimalik siis lisa pilte :wink:
Kasutaja avatar
hugo1
Huviline

Postitus Postitas hugo1 »

kortik

Mis maksab KGB ohvitseri pilotka ja mille poolest see erineb tavalisest pilotkast, Vene kiiver 1984 :?:

Küsimus veel suurele ringile: tahaksin teada palju maksavad Vene ohvitseri saapad, mul ühed peaaegu tutikad 60-ndatest vedelevad kodus, huvi pärast tahaksin teada mis need väärt on, läigivad ja puha :wink:
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

vene saapad

Kui on tegemist Vene (NL) ohvitseri saabastega.Nn kroomsäärikutega, uutega pealegi, siis mitte vähem kui 400-500 krooni.Lihtsalt pole kerge leida inimest, kellel neid vaja on. 90-te algul ajasid välismaalased neid Haapsalus hoolega taga.Kui on aga tegemist juhtnahksete või kirsadega, siis saab äärmisel juhul vaid sandikopikaid.Kui üldse soovija leiad.Kui oskad, või mäletad Vene aja hindu, mil rubla veel maksis olid kroomsaapad sõjaväepoes hinnaga 25-27 rubla,mis polnud teps mitte väike raha. Hiljuti oli endal ühe mehe jaoks kroomsaapaid vaja, ostsin Tallinna keskturul ühe vene vanamuti käest 300-ga, alla ei lasknud tingida.Ja veel, kroomsaabaste kohta midagi halba öelda pole.Tulin 1982 nendega demblisse, seniajani alles ja terved, kuigi nendega omajagu mööda metsi krööbatud.....ja mugavad ka.Jumalapärast ärge arvake, et ma vene värke ülistan
Kasutaja avatar
Kriuks
Moderaator

Postitus Postitas Kriuks »

Kui kellegil nr 45 kroonu säärikud üle siis olen põhimõtteliselt huvitatud!
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

saapad

Üldiselt pean su soovi meeles.elan Haapsalus ja siin on palju Vene sõjaväe pensionäre, ehk õnnestub saada.juhul, kui endal õnnestub enne soetada, anna teada.
tõnuv
Huviline

Postitus Postitas tõnuv »

Kougi mulle pudeli viina eest vanadelt uued nr. 45-46 tavalised kirsad.
Kasutaja avatar
Kriuks
Moderaator

Postitus Postitas Kriuks »

Mind huvitab just see juhtnahast ( aga voodriga ) versioon :roll:.
Kasutaja avatar
hugo1
Huviline

Postitus Postitas hugo1 »

Kui on tegemist Vene (NL) ohvitseri saabastega.Nn kroomsäärikutega, uutega pealegi, siis mitte vähem kui 400-500 krooni.Lihtsalt pole kerge leida inimest, kellel neid vaja on. 90-te algul ajasid välismaalased neid Haapsalus hoolega taga.Kui on aga tegemist juhtnahksete või kirsadega, siis saab äärmisel juhul vaid sandikopikaid.Kui üldse soovija leiad.Kui oskad, või mäletad Vene aja hindu, mil rubla veel maksis olid kroomsaapad sõjaväepoes hinnaga 25-27 rubla,mis polnud teps mitte väike raha. Hiljuti oli endal ühe mehe jaoks kroomsaapaid vaja, ostsin Tallinna keskturul ühe vene vanamuti käest 300-ga, alla ei lasknud tingida.Ja veel, kroomsaabaste kohta midagi halba öelda pole.Tulin 1982 nendega demblisse, seniajani alles ja terved, kuigi nendega omajagu mööda metsi krööbatud.....ja mugavad ka.Jumalapärast ärge arvake, et ma vene värke ülistan
Minu omad on kroomnahast jah, ohvitseride omad. Kuradi kõrged on põlvini, kusjuures minu jalaümber nad ei mahu. Aga muidu nahk on pehme küll. Kirsaga neid küll segi ei aja :lol:
Vasta

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”