imelik koht.

Siin võib arutada teemadel, mis ei puutu üldse sõdade valdkonda ...
Vasta
Kasutaja avatar
Martin
Huviline

Postitus Postitas Martin »

Hall Kardinal kirjutas: Mis tegelikult juhtus ja miks juhtus on mulle väga peensusteni selge,kahjuks tundub foorumeid lugedes,et keegi pole millestki aru saanud.
Aga palun seleta täpsemalt mis juhtus,kohe ausalt huvitab.Kes,kus,mis foorumi kasutajd,kes kirjutas ja mida..jne.

Ja siis veel jamad noorte postega ja .........ja niiii edasi....

Rääkige siis täpsemalt kui võimalik,eks üldjoontes on kõigile selge mis juhtus aga palun natukene üksikasjalikumalt. :roll:
Kasutaja avatar
Koorejaam
Huviline

Postitus Postitas Koorejaam »

..ma ei tea mida siin arutada, kui eeluurimine on lõpetatud, siis koostatakse süüdistuskokkuvõte mis saadetakse kohtusse ja siis on ju kõikide kohtualuste ütlused seal must-valgelt kirjas ja kõik süüdistatvad antud kohtuasjas koos oma advokaatidega saavad sellega eelnevalt tutvuda ja koopiaid teha (tänapäeval on olemas anonüümsed tunnistajad, tunnistajakaitse ja muu selline moodne värk mis muidugi lööb jälle vee sogaseks) ja nii mõnigi võib endale ootamatult kelleski üllatuda-pettuda, kui läheb seda tomikut lugema ja ...kohtuotsust kui sellist saab igaüks lugeda just.min.-i kodulehelt kohtulahendite lingi alt...

...SORRY... sitt läks vähe keema seda siin kõike lugedes, lihtsalt isiklikud kogemused elust enesest

...AEG ISE LOKSUTAB TÕE PAIKKA...
Kasutaja avatar
brunner
Veteran

Postitus Postitas brunner »

nmt kirjutas:..ma ei tea mida siin arutada, kui eeluurimine on lõpetatud, siis koostatakse süüdistuskokkuvõte mis saadetakse kohtusse ja siis on ju kõikide kohtualuste ütlused seal must-valgelt kirjas ja kõik süüdistatvad antud kohtuasjas koos oma advokaatidega saavad sellega eelnevalt tutvuda ja koopiaid teha (tänapäeval on olemas anonüümsed tunnistajad, tunnistajakaitse ja muu selline moodne värk mis muidugi lööb jälle vee sogaseks) ja nii mõnigi võib endale ootamatult kelleski üllatuda-pettuda, kui läheb seda tomikut lugema ja ...kohtuotsust kui sellist saab igaüks lugeda just.min.-i kodulehelt kohtulahendite lingi alt...

...SORRY... sitt läks vähe keema seda siin kõike lugedes, lihtsalt isiklikud kogemused elust enesest

...AEG ISE LOKSUTAB TÕE PAIKKA...
Tore!Öigust räägid! :wink:
vanasti kutsuti seda dokustaati objebooniks,päälegi ei "poodud" enne kohtuotsuse jöustumist mitte kedagi ülesse.
Nüit on vist köik teisiti ja "ninatarkasid kohtunikke" sitaks pailu-kahju!
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
Hall Kardinal
Huviline

Postitus Postitas Hall Kardinal »

Juhtus see,et 2. juulil võeti üks tegelane vahele ja löödi näpud sahtli vahele.Inimesel oli terve elu liisingute peal ja siis maaliti pildid ette,mis juhtub,kui kümneks aastaks ära peidetakse.Natuke töötlust ja kuldsarvedaga kits oligi valmis.Kahjuks sisaldas ta telefon paljude inimeste numbreid kes juba varem ühel või teisel põhjusel huviorbiidis olid.Eks mehike siis kaks kuud kaevas.Edaspidine on juba kõigile teada.Muide see kuldsarv on minu stooris sees.Tegemist ka siinse foorumi kasutajaga. Lühidalt siis nii. Ugandimeeste juttu ei oska kommenteerida,kuna pole psühhiaatriat õppinud.
Mart69x
Kasutaja

Postitus Postitas Mart69x »

Kurat ma ka nüüd aru ei saa, et kas siis olid pimedad Leedu poisid või mitte??? Või peksti kellegil näppe nii kõvasti sahtli vahele ja tehti Sotimaad, et see hakkas rääkima, et kuulipristi mehele meeldivad alla meetri mehed?
Vasta

Mine “Kõrts/Pub”