Kui leian saksa kontmehe vol 2
Kui leian saksa kontmehe vol 2
Ehk oskab siin foorumis keegi anda kontrollitud infot sellise asja vastu. Selles " paremas foorumis" ehk taevakihi foorumis sain bänni liigse uurimise ja küsimuste esitamise pärast . Teema enda arutlus on siin http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=18485
Bänni ei saanud Sa mitte liigse uurimise ja küsimuste esitamise vaid lahmimise pärast. Nagu öeldud, siis vaevalt et keegi oma loa avalikku foorumisse riputab (juba selle pärast, et keegi ei viitsi selleks vaeva näha, et tundmatule foorumlasele midagi tõestada). Nagu öeldud - kui kontmees olemas, küll siis kohapeal näed luba.
Ja nagu ma Toomasest aru sain, siis on bänn ajutine.
Noo kui kasutaja Arnold lubas anda TÄIELIKU ülevaate, nii lubadest kui sellest, et kes võib ja kes mitte. Kuna see on tema enda jutu järgi avalik teave. Vajadusel nopin siis oma postitusest välja kõik küsimused millele ma lihtsalt pole saanud vastust. Ja ma nagu ikka tahaks ennem teada, et kes see mees on kes tuleb kohale ja näitab oma luba. Seda "luba" võib mulle igaüks näidata ja mul ei ole võimalik ju seda kontrollida. Ja tüüpi kes kutsub mind Pihkuriks ja tondiks ei luba ma juba põhimõtteliselt oma maa peale. Kui asi oleks vähegi usutav lubade suhtes, siis võiks ju loa omanik (kui ta tõesti ei viitsi seda sisse skännida) vähemalt kirjutadaShiim kirjutas:Bänni ei saanud Sa mitte liigse uurimise ja küsimuste esitamise vaid lahmimise pärast. Nagu öeldud, siis vaevalt et keegi oma loa avalikku foorumisse riputab (juba selle pärast, et keegi ei viitsi selleks vaeva näha, et tundmatule foorumlasele midagi tõestada). Nagu öeldud - kui kontmees olemas, küll siis kohapeal näed luba.
1. Kes selle loa välja andis 2. Kuna luba on välja antud 3.Kaua see luba kehtib. 4. Kelle allkirjad sellel loal on. 5. Loa täpne number, et seda saaks ka ametlikest allikatest kontrollida.
Või on see tõesti nii suur sõjasaladus??? Kui on üldse siin riigis keegi sellise ametliku loa omanik siis ma ei näe põhjust, et miks ta peaks neid andmeid varjama.?????? See avalik teave peaks just vähendama või raskendama võlts lubadega säilmete teisaldamist.
Ja mis puudutab LAHMIMIST. Siis minu arust on lahmine Arnoldi katteta lubadused ja Arheloogi alusetud kahtlustused ja süüdistused. Ei ole ma elu sees oma silmaga näinud ei Arnoldit, Arheloogi, Dimat ega Villet. Aga Arnoldit olen näinud niipalju kui sellel postimehe pildil. Kuid mul on tekkinud kahtlus, et antud pildil on ka Arnold.

Viimati muutis Mart69x, N Juul 16, 2009 12:01 am, muudetud 1 kord kokku.
Pöördu siis KaMinasse ja loodetavasti sealt öeldakse, kelle poole pöörduda. Ei usu, et keegi viitsib siin isegi andmeid toksima hakata, et midagi tõestada.
Saa aru ka sellest, et keegi pole kohustatud Sulle kõigest aru andma. Võib, aga ei ole kohustatud, isegi kui lubas. Peale seda pildiga susserdamist muidugi ei räägita. Mina solvuks ka kui mingi suvaline tüüp tuleb lahmima, ise olukorda teadmata ja nõuab siis veel andmeid.
Saa aru ka sellest, et keegi pole kohustatud Sulle kõigest aru andma. Võib, aga ei ole kohustatud, isegi kui lubas. Peale seda pildiga susserdamist muidugi ei räägita. Mina solvuks ka kui mingi suvaline tüüp tuleb lahmima, ise olukorda teadmata ja nõuab siis veel andmeid.
Pildiga ei olnud mingit susserdamist, see lihtsalt oli mõeldud Arheloogile tema tohutu profesinaalsuse teema argumentideks, et kõik on varem teinud ja nagunii teevad kõike ka edaspidi valesti. Susserdamiseks saaks seda minu arvates nimetada ainult siis kui ma oleks seal pildil midagi muutnud või midagi juurde joonistanud. Ja minu esialgne kirjutis pildi alla oli, et "tore et kontmeeste väljakaevamistel võetakse väiksed lapsed ka appi liivakasti kaevama....." Millest Arheloog oma tohutu kahtlustusvõime abil imes välja tohutu ründerelva.Shiim kirjutas:Pöördu siis KaMinasse ja loodetavasti sealt öeldakse, kelle poole pöörduda. Ei usu, et keegi viitsib siin isegi andmeid toksima hakata, et midagi tõestada.
Muidu muinuskaitse ajakirjanduses kuulutab, et tuleb tabada musti arhelooge, et nad nii ja nemad naa. Mille suhtes olen ma täitsa nõus. Kuid kui on kuulutatud muinsuskaitse poolt sellisele tegevusele nii suur sõda siis on lihtsalt imelik, et nende enda ametnik ei vaevu isegi selle tegevuse raskendamiseks ja avastamiseks mõnda rida andmeid sisse toksida kui temalt seda küsitakse.Shiim kirjutas: Ei usu, et keegi viitsib siin isegi andmeid toksima hakata, et midagi tõestada.
Millest mina loen välja puhta pahatahtlikkuse. Nagu öeldud, kontmeestega tegeles ainult Arnold. Sul pole mingit põhjust arvata, et samamoodi loobiti välja ka kondid.Mart69x kirjutas:Ja minu esialgne kirjutis pildi alla oli, et "tore et kontmeeste väljakaevamistel võetakse väiksed lapsed ka appi liivakasti kaevama....." Millest Arheloog oma tohutu kahtlustusvõime abil imes välja tohutu ründerelva.
Ma arvan, et foorum pole selle jaoks õige koht. Niisama mula võib ajada ja nõu küsida ja anda, aga paberite esitamine käigu ikka ametlikku liini pidi.Mart69x kirjutas:Muidu muinuskaitse ajakirjanduses kuulutab, et tuleb tabada musti arhelooge, et nad nii ja nemad naa. Mille suhtes olen ma täitsa nõus. Kuid kui on kuulutatud muinsuskaitse poolt sellisele tegevusele nii suur sõda siis on lihtsalt imelik, et nende enda ametnik ei vaevu isegi selle tegevuse raskendamiseks ja avastamiseks mõnda rida andmeid sisse toksida kui temalt seda küsitakse.Shiim kirjutas: Ei usu, et keegi viitsib siin isegi andmeid toksima hakata, et midagi tõestada.
Kasutaja NARVAKAD. Väga informatiivne ja seletatav postitus militaar.net Tänan. Kui sellise tekstiga oleks esinenud Arheloog ja Arnold olekski teema oma ammendava vastuse saanud. Lihtsalt Arnoldi poolt oli pisu näotu, kui ta oli järgi uurinud, et Dimal on ka vastav luba olemas ei esitanud ta vabandust vaid puges sõnade "side lõpp" taha.
Minu arvates oleks asi palju selgem kui oleks kuskil kleepsteema, et kui leian sõjahaua. Teemas oleks piirkonniti ära toodud 1.isiku nimi 2. piirkond 3.kontaktandmed 4.loa kehtivusaeg
Siis ei tekiks kellegil liigseid küsimusi.
Aga NARVAKAD tänan veelkord väga sisuka postituse eest. Teistel asjasse puutuvatel on mida õppida vähemalt suhtlustasandil.
Minu arvates oleks asi palju selgem kui oleks kuskil kleepsteema, et kui leian sõjahaua. Teemas oleks piirkonniti ära toodud 1.isiku nimi 2. piirkond 3.kontaktandmed 4.loa kehtivusaeg
Siis ei tekiks kellegil liigseid küsimusi.
Aga NARVAKAD tänan veelkord väga sisuka postituse eest. Teistel asjasse puutuvatel on mida õppida vähemalt suhtlustasandil.
Arnold on oma telefoninumbri foorumis avalikustanud, kunagi varem ka Ville (ei mäleta kahjuks, millises teemas). Ühtlasi on kõigil täieline võimalus iga kell Arnoldile saata foorumisisene sõnum ja asja uurida. Ma usun, et ka KaMina kontaktandmed pole salastatud. Jättes kõrvale solvava sisuga postitused milnetis, võib täie kindlusega väita, et kes tahab, see saab vastava kontakti vajalike ja õigete inimestega nagunii. Kleepsteema pole iseenest halb mõte, aga sinu pakutud 4. punkt on küll ausalt öeldes juuksekarva lõhkiajamine- toidupoes sa ju ei uuri suvaliselt saalitöötajalt, kas tal on kehtiv toidu- ja veterinaarameti propust toidukaupade käitlemiseks, kuigi eksisteerib reaalne oht klientide tervisele?Mart69x kirjutas:
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Et ei tekiks selliseid jutte, et Ville enam ei tegele sellega jne... Selle pea 20 aasta jooksul mis meil on "teist" Eestit olnud on neid lubasid nagunii väga mitmel inimesel olnud. Seega oleks loogiline ju, et oleks kuupäev ka juures. Võibolla on vahepeal loa omanik mingi jamaga hakkama saanud ja luba tühistatud või ei ole seda pikendatud jnedivine kirjutas:Arnold on oma telefoninumbri foorumis avalikustanud, kunagi varem ka Ville (ei mäleta kahjuks, millises teemas). Ühtlasi on kõigil täieline võimalus iga kell Arnoldile saata foorumisisene sõnum ja asja uurida. Ma usun, et ka KaMina kontaktandmed pole salastatud. Jättes kõrvale solvava sisuga postitused milnetis, võib täie kindlusega väita, et kes tahab, see saab vastava kontakti vajalike ja õigete inimestega nagunii. Kleepsteema pole iseenest halb mõte, aga sinu pakutud 4. punkt on küll ausalt öeldes juuksekarva lõhkiajamine- toidupoes sa ju ei uuri suvaliselt saalitöötajalt, kas tal on kehtiv toidu- ja veterinaarameti propust toidukaupade käitlemiseks, kuigi eksisteerib reaalne oht klientide tervisele?Mart69x kirjutas:
Loogiline oleks, kui sa sellise info saamiseks pöörduksid siiski asjaomaste instantside, mitte netifoorumi kasutajate poole. Veelkord: Kaitseministeerium, võib-olla ka MK-amet. Ma usun, et esimesele võib julgelt ka teabenõude esitada, näiteks: miks puudub teie kodulehelt info selleks ja selleks volitatud isikute kontaktandmete ja volituste tähtaegade kohta? Seal vast käsikiimlus-süüdistust kraesse ei lajatataMart69x kirjutas: Et ei tekiks selliseid jutte, et Ville enam ei tegele sellega jne... Selle pea 20 aasta jooksul mis meil on "teist" Eestit olnud on neid lubasid nagunii väga mitmel inimesel olnud. Seega oleks loogiline ju, et oleks kuupäev ka juures. Võibolla on vahepeal loa omanik mingi jamaga hakkama saanud ja luba tühistatud või ei ole seda pikendatud jne

"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)