ACHTUNG/www.wehrmacht-marketender.com/aivo buinevitš
Täiesti õige! Sain kah just pooleldi täispeerutatud echt germaani jalaväelase unterhosenid. Õnne tipp on saabunud!Kriuks kirjutas:Ja kuuldavasti kaasneb uue tulekuga ka uus hinnapoliitika! Osadel asjadel pidi avamispäeval olema hind suisa olematu...

Panther tanki lasin bronni panna, pole momendil seda 10 eurikut lauale laduda, et lasta juba tänaseks õhtuks see emajõe kaldale tuua

keegi laentsi teeb??
Ormsö margad prindin kohe välja siis ja lähen vahetan eurikuteks. Ma saadan sulle järgmise aasta esimeseks need siis maili peale tagasi, sobib?
Kriuks ei pea põdema, lasen tripoodi ära tuua koos pantriga ja siis toon Sulle ära selle. Saabki ühtlasi ämblikud torust välja lasta kuskil metsavahel, ei viitsi mina oma trullikutega rauda seestpoolt roostest puhtaks nühkida
Krt, äkki peaks kah ranitsaid ja portselani võtma, ei maksa ju midagi
Kriuks ei pea põdema, lasen tripoodi ära tuua koos pantriga ja siis toon Sulle ära selle. Saabki ühtlasi ämblikud torust välja lasta kuskil metsavahel, ei viitsi mina oma trullikutega rauda seestpoolt roostest puhtaks nühkida

Krt, äkki peaks kah ranitsaid ja portselani võtma, ei maksa ju midagi

Nüüd on teada, miks kolmjalg ära ei mahtunud - tädi oli selleks ajaks riiulilt kadunud, kui ma sinna jõudsin...Kriuks kirjutas:Saab ikka! Ainus tingimus on see, et Sa laseksid ära tuua ka minu MG tripoodi ( hommikul sai auto triiki ranitsaid ja supitirinaid täis ning too kolmjalg jäi ruumipuudusel sinna maha :? ) ...sokerdaja kirjutas:keegi laentsi teeb??
http://209.85.129.132/search?q=cache:B- ... tender.com
- Frundsberg
- Huviline
Ka minule algas kuu esimene päev kenasti - Aivo maksis kõik võlad ära, andis tagasi kogu juba eelmise aasta suvel www.wehrmacht.marketender.com müüki pandud kraami ja lisas 1 aprilli puhul veel omalt poolt paar saksa kiivrit.
Huvitav kuidas Karlil ja Valeril on tänase päeva puhul läinud? Kindlasti on ka nemad täna avatud poest soodsad ostud teinud ja lõpetavad ometi kord ära härra Buinevitschi alatu laimamise. Sest nagu me teame - teise kaaskodaniku kohta valeandmete levitamine võib lõppeda kohtus! Ei ole ilus halvustada ausat kaupmeest! Iseäranis sellist inimest, kes laseb käevarrele tätoveerida mõtteteri aust ja truudusest.
.
Huvitav kuidas Karlil ja Valeril on tänase päeva puhul läinud? Kindlasti on ka nemad täna avatud poest soodsad ostud teinud ja lõpetavad ometi kord ära härra Buinevitschi alatu laimamise. Sest nagu me teame - teise kaaskodaniku kohta valeandmete levitamine võib lõppeda kohtus! Ei ole ilus halvustada ausat kaupmeest! Iseäranis sellist inimest, kes laseb käevarrele tätoveerida mõtteteri aust ja truudusest.

Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.