ACHTUNG/www.wehrmacht-marketender.com/aivo buinevitš
...
Ma ei saa aru, mis on minu postitusest jäänud arusaamatuks. Üks osapool ju kirjutas, et arved lukkus, jne, jne, jne. Kas tegemist siis pole makseraskustega?
Aga jumalapärast, ärge arvake, et mõtlesin selle all seda, et seoses ühe osapoole probleemide ja raskustega, peaks teine pool, ehk Valeri kannatama ja ootama veel kuid ja aastaid, millal raskused lõppevad. Loomulikult peab olema leitud tee, et probleem oleks lahendatud....
Lugedes mõlema osapoole postitusi ja olles suhelnud päris mitme kamraadiga, siis kuulub minu poolehoid Valerile.
Aga jumalapärast, ärge arvake, et mõtlesin selle all seda, et seoses ühe osapoole probleemide ja raskustega, peaks teine pool, ehk Valeri kannatama ja ootama veel kuid ja aastaid, millal raskused lõppevad. Loomulikult peab olema leitud tee, et probleem oleks lahendatud....
Lugedes mõlema osapoole postitusi ja olles suhelnud päris mitme kamraadiga, siis kuulub minu poolehoid Valerile.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Isiklikult olen suht neutraalne olnud kuid toetan samuti neid pooli, kellel jamad raha või kauba kätte saamisega. Minu eesmärk oli see, et asju aetaks tsiviliseeritult, mitte sõimates, mõnitades vms. Samuti suheldes juba päris mitme kamraadiga hakkab tunduma, et see sõim on olnud siiski õigustatud. Kui sõimleb üks, parimal juhul kaks inimest, siis tundub see hüüdja häälena kõrbes(seda enam, et positiivseid algselt rohkem). See tähendabki seda, et kel jamad, need peaks sellest ka teada andma
Kui positiivsed kommentaarid ületavad kuhjaga negatiivseid, siis on raske muretsejatel end kuuldavaks ja mõistetavaks teha. Tean juba vähemalt 5 inimest kellel sarnased mured sama isikuga, kuid miks nad ei räägi ega ühine, siis ei tekiks üldse vaidlust ma arvan?

http://www.album.ee/TigeSiil
Ma ka ei leia, et Valeri või Karl siin selles osas süüdi oleks, et oma muret avaldavad. Kuidas see nende viga on, et müüja äristrateegi või elustiil ei võimaldanud neil mitmeid kuid võlga tagasi saada? Igatahes kivi kannatus meestel, sellised summad ei ole mitte väikesed, öelge mis tahes, ise oleks ammu vastavad meetmed kasutusele võtnud!
Mündi teine pool on kahtlemata see, et lugu on müüja ja kahe foorumlase vaheline asi praegu ja kuna üks osapooltest ei ole võimeline (?) siin praegu kommentaare jagama, on diskussioon kahtlemata mõtetu. Ainus mõte on siin praegu selles, et kes tahavad edaspidi müüjaga kaupu teha, said palju mõtteainet. Kuni teised kannatanud sõna sekka ei ütle, ei ole ka suvalistel inimestel suurt auru teema peale välja lasta. Mida me muud saaks siin teha, kui kas kaasa tunda või hukka mõista? Nagu aru saan, on oodanud teema algatajad just teiste, endaga sarnast saatust jagavate kodanike osavõttu, mis aga on jäänud ja ilmselt ka jääb olemata.
Mündi teine pool on kahtlemata see, et lugu on müüja ja kahe foorumlase vaheline asi praegu ja kuna üks osapooltest ei ole võimeline (?) siin praegu kommentaare jagama, on diskussioon kahtlemata mõtetu. Ainus mõte on siin praegu selles, et kes tahavad edaspidi müüjaga kaupu teha, said palju mõtteainet. Kuni teised kannatanud sõna sekka ei ütle, ei ole ka suvalistel inimestel suurt auru teema peale välja lasta. Mida me muud saaks siin teha, kui kas kaasa tunda või hukka mõista? Nagu aru saan, on oodanud teema algatajad just teiste, endaga sarnast saatust jagavate kodanike osavõttu, mis aga on jäänud ja ilmselt ka jääb olemata.
Tean juba vähemalt 5 inimest kellel sarnased mured sama isikuga, kuid miks nad ei räägi ega ühine, siis ei tekiks üldse vaidlust ma arvan?[/quote]++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Mina ju kirjutasin sulle et need kes vait on lodavad raha katte sada. et meie oleme halvat,aga nemat on kanatlikut.Nemad ei mõtle kui nemad oma probleme kirjutavat aga teiset on sama nagu nemat vait, las rabelevat poisit,aga see on vale.Kui kokku arvestada mees on võlgu minu teades pool milli see on raha.Ja ni nagu temale ütles enustaja läheb taitsa nulli.Tema palus ara kirjuta midagi forumis aga miks mina ei pia kirjutama kui inimene ei ole aus.Homme äkki minuga sama probleem miks teie ei pea mind sõimama see on ju logiline,kui inimene ütleb mull on probleeme anna paar kolm nadalat see on normalne minu jaoks,aga kui lubavat iga rede ülekanne teha ja venib aasta aiga see on jama.Mina usun et kõik meie oleme 20´´40 astaset ja oma sõnadest peame vastutama vastutada.Olet sina KRUTOI või kolhosnik vahet ei ole
No aga kui ta nii haige pidi olema, siis lasku mõnel lähedal asjad korda ajada vms... Ma olen ise ka netist tellides igasuguseid asju ootanud ja ootanud, lõpuks aitab ainult see, et otsid aadressi ja mainid talle tema aadressi. Selle peale saad alati oma oodatud kauba kätte.
Ma ei tea, kui mul mingi haigus ette tuleks, ma laseks kellelgi asjad ära ajada, et pärast jamasid poleks. Minul kui asjaga mitte seotud isikul jääb küll selline mulje, et siin üritatakse tillikat teha ning klientide eest putku pista.
Ma ei tea, kui mul mingi haigus ette tuleks, ma laseks kellelgi asjad ära ajada, et pärast jamasid poleks. Minul kui asjaga mitte seotud isikul jääb küll selline mulje, et siin üritatakse tillikat teha ning klientide eest putku pista.
Ma ei tea, kui mul mingi haigus ette tuleks, ma laseks kellelgi asjad ära ajada, et pärast jamasid poleks. Minul kui asjaga mitte seotud isikul jääb küll selline mulje, et siin üritatakse tillikat teha ning klientide eest putku pista.[/quote]++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kusimus a kui sina saju tuhandeit oled võlgu, ja raha ei ole mis siss teeks.mida praigu toimub ki
-
- Veteran
[quote="uudishimulik"]Ärgem unustagem ära vana tuntud meetodit.Tuleb ilusti lihtsalt küsida oma raha.(kui muidugi on, mida võtta)Kinglasti on seal mingi protsent,
ma arvan..[/quote]´´´´+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Tere kui teie mõtlete seda siss provin ära AIVO PALUN ANNA RAHA TAGASI.Vaatan äkki juba kohe arvele tuli.Ja milist prosente teie mõtlete-Neid mis AIVO peab jurde maksma vivituse eest

- Frundsberg
- Huviline
Tere kas kelelgil on teada et AIVO on haiglast ära tulnut.Seline mule et tema ei olegi haiglas aga otsib oma raha probleme lahendust.Et mina olen loll rigile olen võlgu 360000 ja teistele sama -Aga kui mina OLEN LOLL mida siss minu käest tahat.On info et tema tahab enast loliks teka et tõend saada-siss ei ole vaja võlad maksta kui on loll.või kelelgi on teine info-Juba 2 kuud mõõdus kui tema teema lahti aga tema ise ei ole siijamani komenterinut-Ja mina mõtlen et ei komenteri.Mina mõtlen kui siijamani ei ole kelegiga ühendus võtnut miks meie peame muretsema..kui tema ise ei muretsevõtame ühendust oma vahel ja teme avaldus polizei muidu kui tema saab lolliks siss ei saa kegi midagi.minu tel 5206726 võlgu 16000EEK 9 kuud
- Frundsberg
- Huviline
Kadunud inimeste otsimisega tegeleb kas politsei või siis jõulu ajal ka jõuluvana. Viimane enamasti seepärast, et kingitust üle anda. Ise ka ei oska enam midagi tarka arvata - inimene oli ja kadus. Mõnikord nii juhtub.
Keegi teadjamees võiks siiski ka siin kadunud inimese kohta natukenegi infot anda. Muidu kisub kogu lugu ikka juba väga imelikuks.
Keegi teadjamees võiks siiski ka siin kadunud inimese kohta natukenegi infot anda. Muidu kisub kogu lugu ikka juba väga imelikuks.
Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.
Kaastunne!!!
Kui see Aivo on tõesti haiglas,siis palun ärge tümitage teda..Haigele mõjub see natuke teistmoodi. Kõigile ilusaid jöulupühi ja kärarikast aastavahetust.!!!!!