imelik koht.

Siin võib arutada teemadel, mis ei puutu üldse sõdade valdkonda ...
Vasta
Hall Kardinal
Huviline

imelik koht.

Postitus Postitas Hall Kardinal »

asi siis selline,et sai suvel suure jaani lahistelt metsast leitud mingi voore moodi kogendik. ukskoik kus seal kaevad tulevad vastu kellegi kondid. leiab kannuseid,odaotsasid ja pooleks loodud teraga mookasid. ala suuruse jargi on tegemist vaga suure matusega.ilmselt vanad eestlased,kuid miks maetud. sellel ajal ju poletati. mingit muinsuskaitse objekti ei ole ligiduses. oskab keegi arvata mis vark on. kahjuks ei saa praegu pilte panna,kui koju jouan siis. pole seal palju urgitsenud,vaid pisteliselt vaadanud.
Hall Kardinal
Huviline

nuud lugesin selle eesti leegioni mola ka pohjalikult labi ja kommentaar on jargmine. ma arvan,et ainult mingi kolme tahega organ oleks lasknud nii kaua oma foorumis sellistel inimestel nii kaua raakida,kes tegelikult oleks pidanud hambaharjaga tanavat puhkima, ja kui teiste inimeste juttu ei kannata kuulata pole motet panna foorumile nmeks eesti leegion. no tore oleks mis leegionarid arvavad kui nii leegioni aegadel oleks nende hulgas mees,kes raagib,et kommunism on vaga hea. see leeioni foorum laseb mind rahulikult rattale tommata,,, ja nuud ma kusin,,, lugupeetavad aatemehed,kui mitu toelist leegionari olete ise kusagilt sitahunnikust umber matnud.... ja paluks konkreetselt.ja kui veel pole siis ikkka ootan meleskisse kulla, saate teha sinna p alverannuku,kus eesti poisid sitahunniku all on. teate seal voite massata ,kisada ja autosid kummuli lukata. malestusmark on olemas aga pole kaitse alla voetud. nii,et pohjust kullaga. vahet pole mida tostame.kas sittahunnikut voi malestusmarki.molemad on nagu lindpriid. nii et pohjust uueks molluks.aga nuud oleme koik vait ja teeme nao nagu poleks seda postitust lugenud. milline kena jama ol selle mone tonismae venelasega. sai siis raagitud et eesti poisid sitahunniku all, ei midagi. tohutu huvitav on surra noorelt nagu vabaduse eest voideldes ja siis sitahunniku alt vaadata kuidas eesti riik oma 90 ndat sunnipaeva peab.nii et terviysi foorumile eestileegion,ja soovitus, leegion pole iial lainud kompromissile,kuid teie olete lainud. seega votke uus nimi ja see voiks olla gatshina vladimir.
Hall Kardinal
Huviline

seega siis reede hommikusel laeval,asjast huvitatud instantsid ronige sadamasse vastu kaeraudadega roovel tuleb. arge pange ulbust pahaks,need kortsi jutud.
Kasutaja avatar
andres35
Kasutaja

Postitus Postitas andres35 »

Kas sa arstiga pole proovinud rääkida ?
Hall Kardinal
Huviline

Kas sina oledki see arst siis. Kuidas sul vastuvõtuajad on. Äratunneksid sis pilt on siin http://public.fotki.com/hallkardinal/mi ... 03848.html
Hall Kardinal
Huviline

tead vahepeal selgus,et koik minu mehed vajavad hingeabi.me maksame ka visiiditasu,saad kena kopika. muideks kui see 23 on sinu sunniaasta siis tea,et siis ,kui isa sind tegi aeti mind taigas verekoertega taga. sain kaks kuuli rinnakorvi,kuid mitte pahe.nii,et moistus peaks korras olema,kuigi peaks toesti vist sinu juurest labi kaima ja meid on hetkel 8. ja mida siis ise nagu 23 aastat tagasi tegid sundisid voi. oled kah sealt valgumeeste foorumist mingi polgu poeg voi.
Hall Kardinal
Huviline

vabandust ei olnud tahelepanelik,et oli 35,kuid ikkagi minu jaoks tattnina. no paras pioneer.voi ei olnudki teie koolis pioneerimalevat.
Hall Kardinal
Huviline

ja palun utle millest siis nagu arstiga raakima peaksin. ja raagi kohe koigile akki on moni hull veel siin foorumis,ja saad kliente juurde. aga ei raagi sa midagi nii nagu alati. ja just hakkasin oma sunnipaeva pidama seega ei viitsi sinusugustega enam targutada. aga tulevikus alati teie teenistuses.
Kasutaja avatar
plekkpea
Veteran

Postitus Postitas plekkpea »

Palju õnne, tervist ja edu!
Kasutaja avatar
plekkpea
Veteran

Postitus Postitas plekkpea »

No mõtlesin, et kiikan ka eestileegion.com foorumisse ja loen, et millest kära. A vat, tegin konto ja vist samakiirelt kustutati, ju midagi ei sobinud.. Seega jääb lugematta. Postitusele ka väike illustratsioon:
Pilt
Viimati muutis plekkpea, E Nov 10, 2008 10:33 pm, muudetud 1 kord kokku.
Hall Kardinal
Huviline

tanud.
Hall Kardinal
Huviline

kara ikka mitte millestki. no mees naitas kalmet. koik mis pisteliselt leidsime on seal liigutamatult alles.ise arvan,et oskan padevalt pinnast eemaldada leide liigutamata. nuud selgub,et olen lausa jut. kurat seda kohta laheb vaatama arheoloogidoktor aivar kriiska. ja see on mees keda mina usaldan ja nii on see olnud ja nii jaab. ise pole muidugi seda pigimutsi majapidamisest leidnud mida juudid kannavad aga eks stirlitzid tea paremini,kes on kes. ja kui ei kaeva ei tea ju millega tegemist. asi vist ongi selles,et valele mehele infi annan,kuigi minu arust vahet ju pole. no kurat opetage siis kuidas peab asju ajama,et arsti juurde ei soovitata minna.
Hall Kardinal
Huviline

vaata see ongi selline salaordu,ega sinna igasugused kaerajaanid ei saa. on kit inimesi kellel isekeskis kovatab.... . arge pange nuud pahaks aga nii tundub. et salakorv ei kuuleks ega silm seletaks,et hammas ei hakkaks... jne.
Hall Kardinal
Huviline

ei halvusta aga nagu kgb...... ja jumala parast ei halvusta.
Hall Kardinal
Huviline

jalle kortsis sedakorda turus. ootan diagnoosi. lp . doktor kui arkad palun saasa,aga pane retsepti alla aadress ka. promon asja ja sinu populaarsus kasvab. no ma raagin maamehe moodi. tead ma ise arvan,et raagin asjadest nii nagu need on. sinu arust peaksin mina raakima arstiga selleparast,et eesti mehed on sitahunniku all. tead sa saada ansip oma vastuvotule,et slle korraldas mille korraldas. vabandused ei harju selle voora klaveriga sellest vead.aga olgu pealegi seda lihtsam teil paska pilduda.
Vasta

Mine “Kõrts/Pub”