Peitjate jälgedes.
-
- Huviline
-
- Huviline
-
- Huviline
-
- Huviline
000267/44 on suhteliselt väike tehasenumber. Juhul, kui tõesti antud raadiojaama mudel võeti teenistuses kasutusele oktoobrist, siis minu hinnangul valmistati ta kindlasti enne oktoobrit, number niivõrd väike. Tean veel numbreid 008254/44 ja 007575/44, ~10 tuhandese juures on kakssada väike number.Hall Kardinal kirjutas:Tehasesildil siis andmed : KLFuSprd 000267 44 S . Kui kindlad saavad olla andmed,et enne oktoobrit 44 antud jaama ei valmistatud?.
Kas sisse ka vaatasid? Lambid terved?
-
- Huviline
!7-18. sept., 2005 tulin paadiga Puurmanist allavett kala püüdes Pede jõeni välja ja ööbisin nn. Londoni laavus, ca 600m ühinemiskohast allavett.
Öösel saabusid sinna ka mingit rännumehed ja naised , kes olid ümbruskonna lugudega väga hästi kursis. Nenad valgustasi mind tookord, et neid laavusid olla kokku 3. See, 600m allavett, olla nn. "intelligentide onn", Emajõe poole jääv olla "joodikute onn" ja üks jäävat veel kuskile ülesvoolu, Laashoone kanti kuhu hiljuti uus sild ehitati.
Aga mitte neist laavudest ei tahtnud ma rääkida, vaid sellest, et...muu seas küsisid nad mult, et kas ma olin märganud tamme, millele olevat kunagi 4 otsaga rist sisse raiutud. Seal olnud ka teine tamm, millel olnud vene õigeusu rist aga selle murdnud torm maha.
Tookord ma ei osanud selle peale musta ega valget öelda, kuid praegu ma küsiks, et kus see tamm õige asub/asus. Nüüd lugedes sellest nn. Leie/Lätkalu lahingust tekib mõte, et kas ka lätlastel/venelastel ei saanud keegi surma või surmavalt haavata selles lahingus, kes võib-olla maeti kuskile nende tammede piirkonda.javascript:emoticon(':?:')
Öösel saabusid sinna ka mingit rännumehed ja naised , kes olid ümbruskonna lugudega väga hästi kursis. Nenad valgustasi mind tookord, et neid laavusid olla kokku 3. See, 600m allavett, olla nn. "intelligentide onn", Emajõe poole jääv olla "joodikute onn" ja üks jäävat veel kuskile ülesvoolu, Laashoone kanti kuhu hiljuti uus sild ehitati.
Aga mitte neist laavudest ei tahtnud ma rääkida, vaid sellest, et...muu seas küsisid nad mult, et kas ma olin märganud tamme, millele olevat kunagi 4 otsaga rist sisse raiutud. Seal olnud ka teine tamm, millel olnud vene õigeusu rist aga selle murdnud torm maha.
Tookord ma ei osanud selle peale musta ega valget öelda, kuid praegu ma küsiks, et kus see tamm õige asub/asus. Nüüd lugedes sellest nn. Leie/Lätkalu lahingust tekib mõte, et kas ka lätlastel/venelastel ei saanud keegi surma või surmavalt haavata selles lahingus, kes võib-olla maeti kuskile nende tammede piirkonda.javascript:emoticon(':?:')
-
- Kasutaja
-
- Kasutaja
-
- Huviline
Võtsin jaama lahti.Sees nii palju asju,et võtab silmad kirjuks.üks lamp ongi sees.Kogu kompott vaheke oksüdeerunud. Nüüd Läti meestest: Mõned said surma küll ja maeti Laashoone kontori taha kraavikaldasse. Kraavi laienduse käigus tulid päevavalgele. need ristid seal tammedes on lõigatud mingi vana uskumuse kohaselt,surnute mälestuseks.Ristipuud või nii. Seal Palupõhjas pole mingit autot kunagi olnud.See on nüüd selge ja selliste infide andjatele ütlen,et vähemalt mina selliste " tarkuste" õnge ei lähe. Inkvisiitorile: Seda ma arvasin,et midagi kohmab.Mina küll poleks viitsinud nii palju kõndida,hea tervis Sul. Tanki käisid vaatamas?. Kui aega teata tulen läbi,sain häid materjale lisaks.
-
- Kasutaja