noorteorganisatsioon ...
noorteorganisatsioon ...
oletame, et loodaks selline organisatsioon, mis koondaks vabadusvõitlejate liidu juurde noori huvilisi.
kas siit foorumist oleks noori, kes tahaksid osa võtta vabadusvõitlejate kokkutulekutest ja tegeleda nende eesti üksuste ja eestlaste ajaloo uurimisega, kes võitlesid 2. maailmasõja ajal saksa armees.
kui oleks mõni huviline siis võiks märku anda ja räägib täpsemalt edasi!
kas siit foorumist oleks noori, kes tahaksid osa võtta vabadusvõitlejate kokkutulekutest ja tegeleda nende eesti üksuste ja eestlaste ajaloo uurimisega, kes võitlesid 2. maailmasõja ajal saksa armees.
kui oleks mõni huviline siis võiks märku anda ja räägib täpsemalt edasi!
foorum.rindeleht.ee
Meldin ennast siia kirja. Mõnevõrra on mu lemmik ajastu küll teine, kuid need mehed on seal suuresti siiski osanikud. Ning puhtast respektist (arusaadavalt ka huvist) nende meeste ees olen nõus kaasa lööma!!!
P.S. ainukene asi on, et selliste "paremkäsiülevalkoguaeg" ja kõik mis haakristiga on Über-Über, tüüpidega ei tahaks seda asja koos ajada. Nii, et kui mõistlikud mehed kambas siis igati käpp!!!
P.S. ainukene asi on, et selliste "paremkäsiülevalkoguaeg" ja kõik mis haakristiga on Über-Über, tüüpidega ei tahaks seda asja koos ajada. Nii, et kui mõistlikud mehed kambas siis igati käpp!!!
- Kuperjanov
- Huviline
-
- Kasutaja
ega ma ka veel päris täpselt kursis ei ole. lihtsalt paluti uurida, et kas oleks selliseid huvilisi, kes võtaksid vaevaks vabadusvõitlejate ajalugu uurida kuna neid mehi jääb järjest vähemaks ja neil oli hirm, et kui nad ise ükskord kõik ära kaovad siis ei ole kedagi, kes vaevuks selle teemaga tegelema. aga ma vaatan, et huvilisi on päris mitmeid ja eks ma uurin nüüd täpsemalt järgi, et mida see loodav organisatsioon endast kujutama hakkaks. 

foorum.rindeleht.ee
- Frundsberg
- Huviline
Mida see "noor huviline" vanuseliselt tähendaks? On olemas mingi vanusepiirang? Aga idee iseenesest väga hea, just Eestis on väga palju materjali talletamata. Kui asjast n.ö asja saab, siis võiks ehk arvestada ka mingil määral riiklike struktuuride toetusega.
Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.