Millega tegu?
...
Foorumlane Pets! Kui Sa arvasid, et sul tuli üks asjalik ja uudne killupanek välja, siis eksid sügavalt. pole mõtet eetrit selliste postitustega reostada. Eriti siis, kui foorumlane, nagu Sina küsib leitud asja kohta nõu.
Aga antud asja puhul ilmselt tõesti tegu optika jäänustega. Paremad pildid annavad asjale vastuse!
Aga antud asja puhul ilmselt tõesti tegu optika jäänustega. Paremad pildid annavad asjale vastuse!
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Tere Panin siis paremaid pilte
http://www.album.ee/album/30040308/50087943
Ärge kvaliteedi pärast näkku lööge
Sellest olen ma aru saanud juba,et optiline sihik vms
Aga millele ta võis kuuluda?
Mingid numbrid olid ka peal
074
2758
1939 valmistamis aasta ilmselt.
Peal on ka Sirp Vasar ja Viisnurk
http://www.album.ee/album/30040308/50087943
Ärge kvaliteedi pärast näkku lööge

Sellest olen ma aru saanud juba,et optiline sihik vms
Aga millele ta võis kuuluda?
Mingid numbrid olid ka peal
074
2758
1939 valmistamis aasta ilmselt.
Peal on ka Sirp Vasar ja Viisnurk
-
- Huviline
Tegemist pole arvatavasti mitte optilise sihikuga vaid tegemist on busooliga (ehk selle ülemise osaga ).

Viimati muutis ugandiklubi, P Veebr 03, 2008 4:56 pm, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
keitz12 , kas sellel asjandusel on peeglid sees , kas on võimalik sealt läbi vaadata või on see umbne rauatükk ? Kui pikk see asi on ? Mis tähed ja numbrid seal peal on ?
Ugandiklubi vaata Usha poolt üles pandud pilti - sellel on vene suurtükiväe bussool ja see ei ole üldse sarnane Keitz12 fotodel oleva asjandusega . Ja periskoop ei käi küll bussooli külge , kui midagi sinna käib siis monokkel M6X15 .
Ugandiklubi vaata Usha poolt üles pandud pilti - sellel on vene suurtükiväe bussool ja see ei ole üldse sarnane Keitz12 fotodel oleva asjandusega . Ja periskoop ei käi küll bussooli külge , kui midagi sinna käib siis monokkel M6X15 .