Militaarantiigi mess

Sõjaajalooga seotud teemad, mis muude kategooriate alla ei sobi ...
Vasta
Üksik Hunt

Militaarantiigi mess

Postitus Postitas Üksik Hunt »

29. november - 02.detsember toimub Saksamaal Kasselis relva ja militaarantiigi mess ja kuna meil plaan ka seal osaleda, siis võiksid kamraadid mulle kas ps´i või meili kaudu teada anda kui neil mingeid erisoove juhtub olema, vast õnnestub sealt leida.
tõnuv
Huviline

Postitus Postitas tõnuv »

Mina tahaks väikest puhastuskomplekti harja :D
Üksik Hunt

No nii, elusalt siis sealt messilt tagasi. Muidugi südamerütmi häiretega tuleb veel kaua maadelda, sest hinnad on kohati lausa uskumatud näiteks MP40 põsed 200 eur'i, alumine bakelliit 350 eur'i, odavaim kohitsetud vene Mosin 280 eur'i ja tipp oli MP salved, hinnad algasid 40 eur'iga ja lõppesid 120 eur'i. Meeletus koguses oli kõiksugu koopiaid mida üritati õigete pähe müüa ja kui ütlesin mõnele, et ta müüb ju koopiaid, siis öeldi, et ära kõvasti räägi, teised ju ei tea seda. Õnneks mul omad augud kust kaupa hangin lähipäevil peaksime vast uued asjad ülesse ka saama, peale Lätlaste shoppingut neid veel mingi 100 eset vast järgi. Vast leiab mõni kamraad omale midagi mida jõuludeks sussisisse panna (mõne MG näiteks :D ).
Kasutaja avatar
brunner
Veteran

Postitus Postitas brunner »

Vahi ,kus hinnad- varsti nigu Eestis :lol: .
Ma lähen virutan jöuludeks Lätist kalamehesaapad,äkki Üksik Hunt poetab MG siis mu "sussikesse" :roll: .
Tegelikult küsiksin ,kas portselani töid?
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
Üksik Hunt

Brunn võta siis kohe kindlasti paar kummareid, mul MG-d koos lafettidega :D . Portselani ei toonud, sest selle hinnaga, mis seal küsiti jääkski see mulle riiulisse tolmu koguma. Lähen ennem jõule veel Saksa siis peaks saama ka nõusid normaalse hinnaga.
Kasutaja avatar
masin
Huviline

Postitus Postitas masin »

Oleks ka huvitatud nõudest.
Artur
Kasutaja

Postitus Postitas Artur »

Defineeri-normaalse hinnaga
Ise oleks ka natukene huvitatud
Üksik Hunt

Defineerin siis normaalse hinna - et ostuhind poleks suurem kui reaalne müügihind, hävinguga ju kaubelda ei soovi ja heategevust harrastan ainult kindlate projektide puhul.
Vasta

Mine “Kasarmu Ees Tänaval/Varia”