Sõjakübarad
Osa Kortiku potte
Palusin kamraad Loco'l üles panna osa minu potte. Ehk pildid tulevad mingi aja pärast 

ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
...
Olen üks kehv pildistaja ning kahjuks on pildid, nagu nad on. Tegelikult potid oluliselt paremad, kui piltidel.
Palun kergemat karistust. Tahtsin targemate kamraadidega konsulteerida I maailmasõja aegse poti värvuse üle, kuid pilt tuli kehvalt ja diskussioon ilmselt ei tule välja.

....
Kalavõrguga pott on mingi tundmatu maa tundmatu sisuga. Ilmselt pärit miskisugusest riigist, kus vanu saksmannide potte kasutati ja uued sisud sisse pandi. Mul see pott mõeldud õppusel käimiseks.
Ülemisel IMS potil aga tuli ahjulaki alt välja tumehall värv (pildil kahjuks halvasti näha), oletan lolli peaga, et tegu veel vana ja õige värviga. Muidugi, võin ka eksida
Ülemisel IMS potil aga tuli ahjulaki alt välja tumehall värv (pildil kahjuks halvasti näha), oletan lolli peaga, et tegu veel vana ja õige värviga. Muidugi, võin ka eksida

Sai eile omandatud ,selline asi!
M-40 kübar on kunagi üleni mustaks värvitud ,dekaal kaasa arvatud. kuid rooste on hakanud musta värvi maha lükkama.vaatasin, et rohelist ei olegi enam peal,aga võta näpust!Proovisin natuke atsetoonivaba küünelaki eemaldajaga puhastada -ja oh imet alt tuleb roheline värv välja
Ise edasi puhastama ei hakka,ootan millal õige kiivri reustareerija Leedust naaseb,siis vaatame mis edasi saab.Kui asi korda saab panen pildid kindlasti üles!

Ostan MG 34,42 kuulipilduja lafeti osi 56904029