Sa seda raami vahetada või müüa ei taha? Endal olemas küll korralik kast, kuhu see raam sobiks ja paar tunduvalt viletsamas seisus raami. Nii et kui saab vahetust teha, on tore, muidu aga õnnitlused nii heas korras asja üle!
Tont teab kindlasti- kus ,mis, kes!
Kamraad Tönuv saab äkki möne pildi panna ,sellest seltsimehe kastist.
Keegi granaadihaldjas vöiks ka möne pildi riputada! Siis oleks vähemalt siin virtuaalne komplekt koos!
Meelde tuli -öösi käis mul luupainaja külas ja soovitas sellel restikesel viinivorstikesi säristada.önneks pöle mul grillvardaid ja kui ma seda teeksin keen kindlasti igavesti pörgukatlas!
seltsimehe kasti sai nagu kurtnas vist kombitud ja ei tahaks 1 krooni eest ka mitte!
Ma pöörsigi oma morda juba löunapoole ja juba tunnen "granaatas kastasi" uimastavat höngu. Tuleb öösi minna vörriga tiirutama ekh möni viskab kaika ka kodaraisse!
Siin nad on - grüne erbseni , lumelabida varre ja hiina taskulambi liitmise tulemus -esialgu 4 , kui aega saan ( juhtun uuesti kogujaks hakkama)- nokitsen juurde.
Täiesti kahjutud - purkides herneid ega vedelikku sees ei ole.
Kaste siiski tunduvalt lihtsam saada kui sisusid. Kaste läks ikka majapidamises vaja, raam aga visati kui tarbetu kola võssa... Endal õnnestunud saada 3 raami, kuid kõik suht nutuses olukorras.