Ma ei saa aru mille kohta su kommentaar täpselt käib? Kui välja toodud medalite/ristide kohta, siis kaitsevägi ei ole paramilitaarne organisatsioon. Haapsalu operatsioonist võtsid osa politsei ja kaitseliidu liikmed. Kaitseliit ei ole ka paramilitaarne organisatsioon ja politsei on politsei. Ma ei ole nõus su väitega, et meil on Eestis tegemist mingi medalimaaniaga. See on ju täiesti tavapärane, et pea igal ühingul, orgnaisatsioonil, asutusel on oma sümboolika ja ka vastavad liikmemärgid, teenetemärgid/medalid jne. Kas see nüüd faleristiline maania on, võta sa kinni?Borja kirjutas: ↑R Juul 04, 2025 7:58 pmKaitseväe kaplanite rist..Huvitavam on Linn lukku medal....seda nimetataksegi pisiriigi ilmselt alaväärsusest tulevaks medalimaaniaks.. et iga rühma või kompaniiekvivalentne paramilitaarne struktuurilüli(ke)ne disainib endale pundi teenetemärke (ja enamuse neist kaasaskäiva lindiga).. ning pärast on meil kogu eeter täis amatööridest hullsõjardeid // paramilitaare, keda peale nende enda perekonna mitte keegi ei tunne aga kellel rinnas marssaliväärne autasulintide liist viies või kuues reas - no puhas koomika ju.. lihtsalt minu arvamus...Kas keegi oskab midagi öelda politsei medali kohta..
ANDVARI Faleristika kogu
Re: ANDVARI Faleristika kogu
- muhumetsad
- Huviline
Re: ANDVARI Faleristika kogu
Andvari ...lase Borja jutt lihtsalt silmade eest läbi ja unusta see loba . Sul on VÄGEV KOGU !Andvari kirjutas: ↑R Juul 04, 2025 10:42 pmMa ei saa aru mille kohta su kommentaar täpselt käib? Kui välja toodud medalite/ristide kohta, siis kaitsevägi ei ole paramilitaarne organisatsioon. Haapsalu operatsioonist võtsid osa politsei ja kaitseliidu liikmed. Kaitseliit ei ole ka paramilitaarne organisatsioon ja politsei on politsei. Ma ei ole nõus su väitega, et meil on Eestis tegemist mingi medalimaaniaga. See on ju täiesti tavapärane, et pea igal ühingul, orgnaisatsioonil, asutusel on oma sümboolika ja ka vastavad liikmemärgid, teenetemärgid/medalid jne. Kas see nüüd faleristiline maania on, võta sa kinni?Borja kirjutas: ↑R Juul 04, 2025 7:58 pmKaitseväe kaplanite rist..Huvitavam on Linn lukku medal....seda nimetataksegi pisiriigi ilmselt alaväärsusest tulevaks medalimaaniaks.. et iga rühma või kompaniiekvivalentne paramilitaarne struktuurilüli(ke)ne disainib endale pundi teenetemärke (ja enamuse neist kaasaskäiva lindiga).. ning pärast on meil kogu eeter täis amatööridest hullsõjardeid // paramilitaare, keda peale nende enda perekonna mitte keegi ei tunne aga kellel rinnas marssaliväärne autasulintide liist viies või kuues reas - no puhas koomika ju.. lihtsalt minu arvamus...Kas keegi oskab midagi öelda politsei medali kohta..
Pudelid ja kaardid on peamised