Tuvastamiseks
Re: Tuvastamiseks
Omandatud Rootsist, rohkem ei oska päritolu kohta öelda.
Paneks puusalt ja ütleks ,et vikati tera hoidik.
- muhumetsad
- Huviline
Ilmselt jama ? Kaalub 14.91 grammi ja magnet ei haaku .
Pudelid ja kaardid on peamised
Tegemist tolli märgiga. Ehk isegi I EW. Kuigi ka peale taasiseseisvumist olid kasutusel samasugused märgid.
- Wirbelwind
- Huviline
Mis riistapuu see olema peaks, teab keegi?

Tere!
Mina ei tea.. aga oma rikutuse tasemelt tundub mulle, et antud koostu abil oleks vb võimalik eemaldada kahjulikke lisaprodukte/fraktsioone puskarivalmistamise protsessi käigus, vene keeles "suhhoparnik", aga ilmselt on ikkagi tegu mingi muu kõrgtehnoloogilise seadmega, lihtsa suhhoparniku jaoks on tegu väga keerulise seadmega.
Mina ei tea.. aga oma rikutuse tasemelt tundub mulle, et antud koostu abil oleks vb võimalik eemaldada kahjulikke lisaprodukte/fraktsioone puskarivalmistamise protsessi käigus, vene keeles "suhhoparnik", aga ilmselt on ikkagi tegu mingi muu kõrgtehnoloogilise seadmega, lihtsa suhhoparniku jaoks on tegu väga keerulise seadmega.
-
- Kasutaja
Seda pudelit ei oska kommenteerida, kuid meenub kunagi kuuldud lugu ühest kuuri lammutusest, kus tulnud mingi eriline voolikuga klaasanum välja. Mingi asjapulk oli omale võtnud, et vesipiipu sellest meisterdada. Hiljem selgus, et tegu on klistiiriga.
- muhumetsad
- Huviline
Lahe tavotipotsik ! Rohelist seespool hulgi säilinud , väljaspool muidugi vähem . Tundub olema algupärane määre ? Sisetunne ütleb , et militaarne otstarve , kas mul öigus ?
Pudelid ja kaardid on peamised
-
- Veteran
Rattamäärde topsik.