Arvestades suurt tööd nende loomisel siis loomulikult midagi väärtuslikku - head sõna ja lugupidamist.metsma kirjutas: Nii... ja mida sa vastu pakud?
rso ...
Re: rso ...
Ma tänan, kuid piirdun hetkel 3D jagamisega. 

Tänased toimetamised:

Vanad rummud kohtuvad uute väikeste balansiiridega. Uued rattamutrid ja seibid ning maa seest kaevatud rummu kaane kinnitusribad.

See projekt vääriks suisa eraldi teemat!
Täna tuli ka teine mootoripadi ära. Kõik on sama aga kummipadja kõrgus on natukene erinev. Ka on näha, et tootjamarkeeringud on erinevad. Roostest puhastatud variant on veel erinev variant. Vist sobib see pigem veoautole.

Samuti tänane tulija on pirka, mis uuesti tehtud ja tühi. Ainult üks võimalus numbrid hiljem korrektselt sisse lüüa 

Vahepeal on valmis saanud esimesed vedrupakid, nende kinnitused. Renoveeritud veel mõni rumm ja tolmukate ning balansiirile pandud.

-
- Kasutaja
Rattaid näikse olevat seal veermikus RSO kohta kuidagi paljuvõitukaardimees kirjutas:raamatust "Ehisaiandus" Tallinn 1949

Norras pakutakse müügiks: 

10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
- eestileegion
- Huviline
Metsas vedeles sobivad mõõdus veotähiku hammasvöö, kõrval tross ja katkine lindilüli. Ei taibanud kaasa võtta ega pilti teha, näha oli, et peale sõda oli seal suur tammik maha tõmmatud ja eeldasin, et sellega seoses. Tuletage nüüd meelde- kas RSO vene koopiatel oli ka tähiku hammasvöö eraldi poltidega või oli tegu robustse monoliidiga?
EDIT: Mingi häguse pildi siiski olin teinud.
EDIT: Mingi häguse pildi siiski olin teinud.
Venelasel oli samuti poltidega vöö