Viktoriin!
+++
Nüüd jõudis kohale ja nimi keele peal.Kuid skleroos on veel tugevam mälust.Minu arust on tegemist ühega neist viiest eestlasest, kes Siberist Andersi Poola Armeesse pääses.....Aga nimi???
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Krt sul veab ,et vihma sajab Kuressaares v9ib otsad anda.Vabadan veits teemast k8rvale.brunner kirjutas:Mul sajab vihma. Teatavasti pommitasid Inglased söja ajal usinasti mandrit. Niisiis olid Eesti "Lennuväepoisid" Aprillis 1945 Taanis tuuritamas.
Kord ründas esheloni Briti Mosquitode grupp- mehed jooksid muidugi laiali.
Alla ei kukkunud ühtegi pommi,kuna vagunitel olid sini-must-valged vapid peal. LENNUGRUPI JUHT OLEVAT OLNUD EESTLANE -NIMI PALUKS!
mul pole "Välgumärgi Kasvandike" kaasas,et täpselt tsiteerida!
???
Mulgi pole sama raamatut käepärast- laenasin välja ja aamen.Pole raamatut, pole inimest.Kurat, tuli välja nagu Stalinil-pole inimest, pole probleemi. Haapsalus ilm täna mõõdukas-23,7 kraadi ja meeldivalt värskendav tuul.
Samuti vabandan kõrvalepõike eest, lihtsalt plusskraadide teema aktuaalne.
Samuti vabandan kõrvalepõike eest, lihtsalt plusskraadide teema aktuaalne.
Viimati muutis kortik, K Juul 12, 2006 4:45 pm, muudetud 1 kord kokku.
- Kuperjanov
- Huviline
Re: ???
kortik kirjutas:Mister Susi
P.S. Kriimsilm oleks natuke imelik
Võsavillem oleks veel imelikum

Vabadus on habras aare, mida oleme valmis kindlalt kaitsma!
- Kuperjanov
- Huviline
Arvatavasti oli see lennuk Prantsuse "Nieuport" aga sellel lennukil oli kolm mudelit: 11, 17 ja 28. Ehku peale kaldun arvama, et see oli Nieuport 17
Kui lennuki tüübiga panin täkkesse, siis loodan, et kamraad Kortik loeb mu vastuse õigeks, isegi, kui ma mudeliga eksisin 

Vabadus on habras aare, mida oleme valmis kindlalt kaitsma!
---
Kurvastan teid, kamraadid-Göring oli üks esimesi Saksa hävituslendureid, kes ajas maasse tõsisema lennuriista.Etteütlusest peaks nüüd kasu olema.
Okey! Öelge ainult lennuki tüüp, nimetust pole vaja....
Okey! Öelge ainult lennuki tüüp, nimetust pole vaja....