Siin üks ilmselt Vabadussõjas kasutusel olnud binokkel. "Colmont" Paris. All ka mõned VS-aegsed fotode väljalõiked.
VS-aegsetel fotodel:
Seda vibu ja nool templit/tunnust on olnud Kaitseväe varustusel jt esemetel, nii saabastel, katelokil, mööblil jne. Aga täpselt ma ei oska öelda, et mida tähendas. Ise arvan, et KV omandi tunnus. Endale ostaks küll, kui EW KV binokkelppp kirjutas:Tekkis küsimus ühe Goerzi firma Bratislava filiaali või tütarfirma toodangu binokliga seoses, kas need pisikesed kõverikud ja kriipsud "all paremas nurgas" võivad viidata kuidagi seosele EW Kaitseväega?
Kas see mitte "Arsenaliga" kuidagi seotud ei olnud?LoCo kirjutas:Seda vibu ja nool templit/tunnust on olnud Kaitseväe varustusel jt esemetel, nii saabastel, katelokil, mööblil jne.
Tegemist on kaitseväe varustuse üldmärgiga. Kõik kraamilattu võetavad varustusesemed tuli sellega märkida. Varustuse märkimist alustati 1. jaanuarist 1924. a.Kriuks kirjutas:Kas see mitte "Arsenaliga" kuidagi seotud ei olnud?LoCo kirjutas:Seda vibu ja nool templit/tunnust on olnud Kaitseväe varustusel jt esemetel, nii saabastel, katelokil, mööblil jne.
Väeosades tuli varustus selle saamisel tembeldada kolmnurkse märgiga. Kandmisele võetud varustus tähistati väeosas trapetsikujulise templiga.hirco kirjutas:Ma arvaks ka, et midagi kaitseväe omandiga seotud aga samas ei ole seda näinud riideesemetel. Kui ma riideesemete osas eksin, siis parandage mind.