Kõik müüdud, lukku!

Osta, müü ja vaheta ...
Suletud
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

Kõik müüdud, lukku!

Postitus Postitas kortik »

1. Sortside saladused IV. 19 tungal 96. Pärnumaa kommunistid kutsetööl.Koostanud Mart Arold. 237 lk. Põhiliselt 1941 aasta sündmused Pärnumaal. 100 kr ja saatekulu 25.-Pealekauba saab Voldemar Pinni.Punane terror ja Läänemaa III. -müüdud

2. Karl Gailit. Eesti sõdur sõjatules.Rindereporteri sulega. 100 kr ja saatekulu 25 -müüdud

3. Julius Põldmäe.Üks paljudest. 1995.Eesti Riigikaitseakadeemia.100 kr ja 25 saatekulu -müüdud

4. Arvi Kork.Relvalood.Sõjasulaste seiklusi mitmel mandril.287 lehte.Kõvad kaaned.Ideaal.Koosneb 3 osast: I osa Sõjapüssid I peatükk: Spordipüss II peatükk: Nagaan III peatükk: Vene vint IV peatükk: Flakikahur V peatükk: Saksa armee sõjapüss VI peatükk: Inglise sõjaväe vintpüss II osa:Rahupüssid. I peatükk:politseirevolver II peatükk: Kuumad ja külmad relvad III peatükk: Itaalia automaat IV peatükk: Märkilaskmine V peatükk: Automaatkarabiin VI peatükk:Laskevõistlus VII peatükk: Innglise sõjaväe püstol jne jne. Raamat relvadest, sõjast, sõprusest, kohusest. Eesti Kirjanike Kooperatiiv.Rootsi.
Hind 150.- ja saatekulud.
Viimati muutis kortik, P Juul 16, 2006 10:12 pm, muudetud 6 korda kokku.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

Pane palun mulle see esimene sortsivärk kinni.

Ma siin vahepeal Aroldile mailisin , aga minu imeliku sõnapruugi pärast pidas ta mind väliseestlaseks ja ma ei hakanud asja veel keerulisemaks ajama , ning loobusin.
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

Sortsid

Juba pandud, kamraad Ivalo!
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

Lukku!