Tore foto MUPO eelkäijatest
Re: Tore foto MUPO eelkäijatest
Pigem ikka Eesti Politsei eelkäijad.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Siin tegu jah Tallinna vapi kujutist mütsirummul kandvate tegelinskitega.
Peale tsaaripolitsei laialilöömist ja revolutsioone.
Samaaegselt loodi ja tegutses ka Tallinna Kodanikkude Omakaitse, mille liikmepileti Raudrist kunagi siin riputas.
Pilt on vägev ja mina näen sellist vormimütsi (vaevalt neile peale mütside muid mundrielemente teha jõuti) küll esmakordselt!
Peale tsaaripolitsei laialilöömist ja revolutsioone.
Samaaegselt loodi ja tegutses ka Tallinna Kodanikkude Omakaitse, mille liikmepileti Raudrist kunagi siin riputas.
Pilt on vägev ja mina näen sellist vormimütsi (vaevalt neile peale mütside muid mundrielemente teha jõuti) küll esmakordselt!
Mis relvad neil vööl on? Kabuuri järgi paneb keegi paika?
Tohlude järgi peaks nagaanid olema.funker kirjutas:Mis relvad neil vööl on? Kabuuri järgi paneb keegi paika?
selline kava tuli vist pisut hiljem?
Mul vaid selline inff lisada.
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
- labidamees
- Veteran
Plekkmees,kas su paksus targas raamatus nööpide kohta juttu pole?Mingi aeg tagasi üritasime siin Ostas pakutavaid Tallinna vapiga nööpe tuvastada ja praegu tekkis ketserlik mõte,et äkki hoopis rahvamiilitsa võllide teema?

Tallinna vapiga nööpide kohta pole paberjuttu, küll oleks selliseid nööpe tarvis, sest jätsin ühe kufti maha, kuhu nad ette sobiksid. Peab ikka tagurpidi jäljed tegema.
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Kellelgi sellist Tallinna vapiga mütsimärki täies ehedses pole näidata?
Osta.ee avarustest sain omandatud ühe toreda foto veel.Foto Öömann,Tallinn-Reval.