Täpsemalt siis see pilt:

Vaatasin ja mõtlesin: krt, ma tahan endale selliseid kindaid. Ja sokke ka. "Põlvesoendajad" poleks ka pahad. Õnneks on mul kudumisnarkomaanist ema omast käest võtta, näitasin talle seda pilti ja ta leidis, et sellised kindad on n.ö. tehnilises mõttes täiesti teostatavad.
AGA siinkohal oleks mul suur palve ksf. Labidamehele - kas oleks võimalik kogu see tekst, mis ülalmainitud pildi juurde kuulub, maha pildistada ja siia üles riputada? Ja muud militaarotstarbelist kudumist puudutavad tekstid-pildid-joonised ka, kui neid seal on? Iseenesest ju ülimalt hea võimalus saada omale täiesti autentsed "saksa sõjaväe" kindad ja sokid (kui vaid soovijal on, kes need valmis kooks). Erinevalt igasugu muudest rõivastuselementidest (relvastusest rääkimata) taolisel käsitööl mingeid ülikindlaid ja millimeetritäpsusega standardeid ju pole, iga kuduja toodang on teiste omast veidi erinev.
Eriti hea oleks, kui kellelgi mõni sõjaaegne kodukootud sõdurikinnas või -sokk alles oleks ja sellest siia pildi saaks. Olgu ta kuitahes palju koidest ja hiirtest-rottidest näritud, tolleaegse materjali ja stiili kohta mingit aimu saaks ikka.