Kuum jaanuar 2016 ...
Kuum jaanuar 2016 ...
Traditsiooniliselt kipub aasta algus ikkagi ebatervislik olema
...

Re: Kuum jaanuar ...
No kus trükimasin on?
Hetkel sihtotstarbelises kasutuses.Baldhur88 kirjutas:No kus trükimasin on?

Krt, Kriuks pani hea äriidee pihta ja hakkas ise ostasse SS dokumente vorpimaKriuks kirjutas:Hetkel sihtotstarbelises kasutuses.Baldhur88 kirjutas:No kus trükimasin on?

Just-just!funker kirjutas:Krt, Kriuks pani hea äriidee pihta ja hakkas ise ostasse SS dokumente vorpima

Minu 2016. aasta on juba õnnestunud - sain lõpuks kätte SS Tarnjacke, mida olin oodanud umbes 13 aastat!
Jakk on leitud 1993. aastal Raplamaalt ja mina sain selle kogujalt, kelle kollektsioonis oli see kõik need vahepealsed 22 aastat.
Tegemist on M42 Rauchtarnmuster maskeerimisjakiga ning nendel vähestel fotodel, kus Eesti Diviisi mehed maskeerimisjakke kannavad on tihtipeale tegu just samade M42 Rauchtarnmuster ürpidega. Kui paar väikest augukest välja arvata siis on tegemist täiesti ideaalses konditsioonis jakiga, isegi õige kunstsiidist pael on alles.
Jakk on leitud 1993. aastal Raplamaalt ja mina sain selle kogujalt, kelle kollektsioonis oli see kõik need vahepealsed 22 aastat.
Tegemist on M42 Rauchtarnmuster maskeerimisjakiga ning nendel vähestel fotodel, kus Eesti Diviisi mehed maskeerimisjakke kannavad on tihtipeale tegu just samade M42 Rauchtarnmuster ürpidega. Kui paar väikest augukest välja arvata siis on tegemist täiesti ideaalses konditsioonis jakiga, isegi õige kunstsiidist pael on alles.
foorum.rindeleht.ee
5+uscha kirjutas:Minu 2016. aasta on juba õnnestunud - sain lõpuks kätte SS Tarnjacke, mida olin oodanud umbes 13 aastat!
Aga see Tarnjacke lausa karjub korraliku krati järele...
Suurepärane! Palju õnne!uscha kirjutas:Minu 2016. aasta on juba õnnestunud -
Mul nagu rohkem mentaalset laadi kogemus kollektsioonis seekord ehk käisin Riigi pealinnas vaatamas, milline võis olla tunne 1945.aasta maikuus. Unter den Lindenil käis sõge andmine ja õhk oli püssirohugaasidest tiine. Eisbein, bratwurst und eine kleine bier auch.
Õnnitlused ja Head uut aastat!uscha kirjutas:Minu 2016. aasta on juba õnnestunud - sain lõpuks kätte SS Tarnjacke, mida olin oodanud umbes 13 aastat!
No käesolevat aastat ei saa veel kahjuks õnnestunuks lugeda ( aga kuhu ta ikka pääseb eksole ), samas 2015 oli küll igati hea. Sest sain kogusse hõbedast valmistatud Vapruse eest tulekahjul medali. Välja anti neid vaid kolm aastat ja väga vähe, millest tuleb see, et tegemist on ühe kõige haruldasema NSVL medaliga üldse.
- Manused
-
- IMG_4289.JPG (269.24 KiB) Vaadatud 1696 korda
-
- IMG_4290.JPG (270.17 KiB) Vaadatud 1696 korda
mul hunnik raamatuid ca.80tk aastatest1880-1939.
Selle aasta esimene märgileid - natuke räsitud väljanägemisega Sõjakooli jalaväeklassi lõpetanu rinnamärk.
foorum.rindeleht.ee
Minu aasta algas Zündapp KS750 projektiga.Raami tagumine osa on kahjuks amortidele ümber ehitatud.
Originaal korvivann oli enne olemas ja ei hakanud seda pildile vedama.

Originaal korvivann oli enne olemas ja ei hakanud seda pildile vedama.