KL Tallinna malev
Re: KL Tallinna malev
---
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Tallinna maleva eraldusmärkidega Kaitseliidu vormikuub ja suvimüts.
foorum.rindeleht.ee
Reeglina selliste autasudega mehed lihtliikmeks ei jäänud, mina võtaksin autasud ära või lisaksin pudinaid kraele. Samas võib tegu olla ka kellegi konkreetse persooni vormi reinkarnatsiooniga - siis on mu soovitus loomulikult ebakohane.
terv
õ
terv
õ
VR ja VS medal said tõesti lisatud ainult seetõttu, et komplekt uhkem välja näeks. Vormikuue omanik Vabadussõjast osa ei võtnud.
foorum.rindeleht.ee
Kahjuks ei ole nende "pudinatega" lihtne!
Olen üheainsa suutnud leida ja sellelgi hõbevärv maas.
Olen üheainsa suutnud leida ja sellelgi hõbevärv maas.
KL Tallinna maleva Kalevi malevkonna käiselint.
Valgustatud, pajatage Kalevi maleva kuuest ka lähemalt!
Võiksite siia kanganäidise riputada.
Võiksite siia kanganäidise riputada.
Ei saa ju siia rohkemat imetlemiseks panna - Labidamees & Co jätab siis näitusele minemata
...
PS. Vaata privasse.

PS. Vaata privasse.
Pane lihtsalt kanganäidis, Labidamees jaga sellest naguinii midagi.
Pildi alla võid kirjutada, et pildistasid Pärnu Muuseumi kojamehe kuube.
Pildi alla võid kirjutada, et pildistasid Pärnu Muuseumi kojamehe kuube.
No teeme siis niiivalO kirjutas:...

Fragment Pärnu Muuseumi kojamehe kuuest:
- labidamees
- Veteran
No ma ei või!Kanga näidis oli veel viimane õlekõrs,mis muuseumisse minema oleks sundinud.Barbarid!
See kalevi malevkonna kuub on vähemalt minujaoks üks paras müsteerium üldiselt. Kanga ja kandi värv nagu pole üldse jalaväe oma ju?
http://www.zone.ee/grahv
Mart Puusepp väitis, et Tallinna maleva Kalevi malevkonnal oli õigus/luba kanda rohelisest kangast õmmeldud vormiriietust (erinevalt traditsioonisest khaki värvi KL kangast). Tema sõnul on see näitusele toodud KL kuub puhtalt Kalevi malevkonna teema. Ma ei uurinud, kus kohast ta selle informatsiooni võttis aga tegelikult võiks järgi uurida, kas sellel jutul on ikka tõepõhi all.
foorum.rindeleht.ee
No ok ma saan aru, et aegajalt ikka tehakse erandeid mõnedes asjades. Nagu Kuperjanovi pataljoni embleemi teema praegu. A kandi värv pole ju ka jalavägi. Et lähen ARK i ja ütlen et klge teeme nüüd nii, et Sindi inimeste autonumbrid on lilla põhjapeal roosad numbrid? Millest see vormi ja kandi värvi erisus siis tingitud oli või põhjendusel. Retooriline küsimus hetkel.
http://www.zone.ee/grahv