osta.ee
Saksa äärmiselt viletsas seisus olev must haavatumärk. Kinnitus on taga kuidagi imelik, vaja oleks paremaid pilte küljelt aga üsna võimalik, et originaal (neid kinnitusi oli vägagi erinevaid, omal on olemas sarnase vastusega must haavatumäk). Eesmised detailid näevad küll õiged välja.
Must haavatumärk on nii odav asi, et ei tahaks uskuda selle võltsingutesse. A, krt seda teab, tänapäeval võib kõiksuguse pahna otsa sattuda.
Mis Raudrist arvab?
Must haavatumärk on nii odav asi, et ei tahaks uskuda selle võltsingutesse. A, krt seda teab, tänapäeval võib kõiksuguse pahna otsa sattuda.
Mis Raudrist arvab?
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
- Frundsberg
- Huviline
Ei saa mina kindlalt väita, et koopia ja müüjat kahtluse alla seada, juhtisin Uscha tähelepanu tõsiasjale, et veeretasin hiljuti näpu vahel saksast toodud uut SS aluhitti. Isiklikult mulle ei meeldi pandla juures kandiline haak, tagantvaates laialivalguv tiivanukk ja kinnituspoldi kõrge ümar kübar!
Paraku nende pildiostudega kahjuks on, et oled sunnitud ostma põrsa kotis. Mina ei riski.
Paraku nende pildiostudega kahjuks on, et oled sunnitud ostma põrsa kotis. Mina ei riski.
- UnterKroon
- Huviline
kass kirjutas:Kus too pannal on? Ei leia seda ostast.

http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... id=2104711
Pannaldest juba nii palju juttu, et tunne on juba selline, et kõik pandlad on koopiad, olenemata sellest kas leidsid maa seest või vana maja lakast. Ega sõja aeg ka kõik pandlad ühest tehasest tulnud eks neid pisikesi erinevusi võib ju sadu olla ega seepärast kõik veel koopiad pole.
Arbeit Macht Frei